Τρίτη, 19 Ιανουαρίου, 2021

“Καλωσόρισμα” του νέου Διευθυντή Ακαρνανίας με προσφορά μασκών από τους εκπροσώπους της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών

“Καλωσόρισμα” του νέου Διευθυντή Ακαρνανίας με προσφορά μασκών από τους εκπροσώπους της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών

Το νέο Διευθυντή της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ακαρνανίας, κ. Κωνσταντίνο Κακούση, επισκέφτηκε το Διοικητικό Συμβούλιο της Τοπική Διοίκησης του Εθνικού Τμήματος της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών.

Στη συνάντηση οι αστυνομικοί ενημέρωσαν το νέο Διευθυντή για την επικείμενη εθελοντική αιμοδοσία που θα πραγματοποιηθεί σε συνεργασία με την Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Ακαρνανίας, τον Σύλλογο Εθελοντών Αιμοδοτών Αγρινίου και το Γενικό Νοσοκομείο Αγρινίου την Κυριακή 10 Μαΐου στην Παλιά Λαχαναγορά  ενώ παρεδόθησαν και 750 μάσκες για την κάλυψη των αναγκών του προσωπικού.

Συγκεκριμένα, η σχετική ενημέρωση αναφέρει:

Το νέο Διευθυντή της Δ.Α. Ακαρνανίας, Α/Δ΄ κ. Κωνσταντίνο Κακούση, επισκέφτηκε στις 4/5/2020 το Διοικητικό Συμβούλιο της Τοπική μας Διοίκησης.

Τον καλωσορίσαμε επίσημα στην πόλη μας και του ευχηθήκαμε υγεία και καλή θητεία στα νέα του καθήκοντα και ακολούθως τον ενημερώσαμε για τις δράσεις και το έργο της Τοπικής μας.

Τον ενημερώσαμε για την επικείμενη εθελοντική αιμοδοσία που θα πραγματοποιήσουμε σε συνεργασία με την Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Ακαρνανίας, τον Σύλλογο Εθελοντών Αιμοδοτών Αγρινίου και το Γενικό Νοσοκομείο Αγρινίου την Κυριακή 10 Μαΐου στην Παλιά Λαχαναγορά, στην οδό Σκαλτσοδήμου.

Στην αιμοδοσία αυτή θα συμμετέχουν πολλοί φορείς και συλλογικότητες της πόλης μας και ευελπιστούμε να μπορέσουμε να καλύψουμε προσωρινά τις αυξημένες ανάγκες για αίμα την δύσκολη περίοδο που διανύουμε.

Επιπροσθέτως παραδώσαμε επτακόσιες πενήντα (750) μάσκες κάλυψης προσώπου για τις ανάγκες του προσωπικού της Διεύθυνσής μας. Οι μάσκες αυτές αποτελούν μέρος της χορηγίας διακοσίων χιλιάδων (200.000) μασκών προστασίας προσώπου που εξασφάλισε Τοπική Διοίκηση Αθηνών-Αττικής από την επιχείρηση ΑΒ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ και διαμοίρασε αναλογικά σε όλες τις Τοπικές Διοικήσεις της Ελλάδος.

Ο κ. Κακούσης αφού μας ευχαρίστησε για την προσφορά των μασκών, μας ευχήθηκε καλή επιτυχία στην επικείμενη εθελοντική αιμοδοσία και σε κάθε άλλη δράση μας προς όφελος των συναδέλφων, αλλά και του κοινωνικού συνόλου γενικότερα.

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.