Δευτέρα, 19 Απριλίου, 2021

7ο Φεστιβάλ Σχολικού Χοροθεάτρου

7ο Φεστιβάλ Σχολικού Χοροθεάτρου

festival sxolikou xorotheatrou patra
Στο πλαίσιο ολοκλήρωσης του ετήσιου προγράμματος -DAS “Το Χοροθέατρο στην εκπαίδευση 2016-2017” το οποίο τελεί υπό του πρωτοκόλλου συνεργασίας του Πανεπιστημίου Πατρών και της Περιφερειακής Διεύθυνσης Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Δυτικής Ελλάδας, θα διεξαχθεί το 7ο Φεστιβάλ Σχολικού Χοροθεάτρου –DAS στο Δημοτικό Θέατρο Απόλλων, τη Δευτέρα, 8 Μαΐου 2017 και ώρες 8:30-14:30.

Στο εν λόγω Φεστιβάλ συμμετέχουν σχολικές μονάδες από τις Περιφερειακές Ενότητες Αχαΐας, Ηλείας και Αιτωλοακαρνανίας, ενώ για πρώτη φορά στην πορεία του θα παρουσιαστούν τα αποτελέσματα της πιλοτικής εφαρμογής του σε νηπιαγωγεία αλλά και σχολικές μονάδες ειδικής αγωγής (κωφών) όπως επίσης και σε λύκεια.

Ο χώρος του θεάτρου Απόλλων επιλέχθηκε και ευγενώς παραχωρήθηκε από το δήμο Πατρέων και την φετινή χρονιά λόγω της υψηλής πολιτιστικής και παιδαγωγικής αξίας του. Εντός του θεάτρου θα έχουν την ευκαιρία οι μικροί και μεγάλοι μαθητές να παρουσιάσουν το αποτέλεσμα της δουλειάς τους. Δεδομένου του περιορισμένου αριθμού θέσεων, η είσοδος επιτρέπεται στις σχολικές μονάδες που συμμετέχουν καθώς και κατόπιν προσκλήσεως.

 

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.