Δευτέρα, 20 Σεπτεμβρίου, 2021

8ο Τουρνουά Beach Volley από την Ομόνοια στη Ναύπακτο

8ο Τουρνουά Beach Volley από την Ομόνοια στη Ναύπακτο

 omonoiaΗ Ομόνοια Ναυπάκτου, πιστή στο ραντεβού της με τους φίλους του beach volley, διοργανώνει για όγδοη συνεχόμενη χρονιά τουρνουά, ανοικτά σε κάθε ηλικία και φύλο. Η Ομόνοια έχει τη χαρά και την τιμή τα τελευταία χρόνια να διεξάγει την μεγαλύτερη διοργάνωση Beach Volley της Δυτικής Ελλάδας, από πλευράς αριθμού συμμετοχών και την πολυπληθέστερη καλοκαιρινή αθλητική διοργάνωση της Ναυπακτίας.

Οι αγώνες προγραμματίζονται από 26 Ιουλίου έως και 4 Αυγούστου στις καινούριες ιδιόκτητες εγκαταστάσεις του συλλόγου, στην παραλία της Παλαιοπαναγιάς, πίσω από το Almyra Club (πρώην Adagio).
Συγκεκριμένα στις 26 Ιουλίου ξεκινά το 5ο τουρνουά με συμμετοχή μικτών ομάδων (ομάδων δηλαδή που αποτελούνται από ένα αγόρι και ένα κορίτσι) το οποίο θα ολοκληρωθεί με τους τελικούς την Κυριακή 28 Ιουλίου. Την αμέσως επόμενη ημέρα (29 Ιουλίου) ξεκινά η κεντρική διοργάνωση της Ομόνοιας, για όγδοη χρονιά, με τα τουρνουά ανδρών και γυναικών. Πρώτες στη μάχη μπαίνουν ομάδες ανδρών και γυναικών που δεν ανήκουν σε κάποιον σύλλογο βόλεϊ, διαγωνιζόμενες σε ένα μίνι τουρνουά, που θα αναδείξει το δικό του πρωταθλητή αλλά και τις ομάδες που τελικά θα προχωρήσουν για να συναντήσουν αυτούς που ασχολούνται σωματειακά με το άθλημα του βόλεϊ. Από τα μέσα της εβδομάδας οι καλύτερες δεκαέξι (16) ομάδες θα συνεχίσουν στο κυρίως ταμπλό με αγώνες υψηλότερου επιπέδου, μέχρι τους τελικούς αγώνες την Κυριακή 4 Αυγούστου.
Οι καλοκαιρινές εκδηλώσεις για τη φετινή χρονιά θα κλείσουν με το 4ο τουρνουά 3×3 που θα γίνει το διήμερο 17-18 Αυγούστου.
Οι δηλώσεις συμμετοχής ξεκινούν από αυτή την Παρασκευή 12 Ιουλίου, και γίνονται δεκτές έως την Τετάρτη 24 Ιουλίου. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκεφτούν την ιστοσελίδα του συλλόγου, στοwww.omonoia-nafpaktou.gr , να κατεβάσουν την φόρμα της αίτησης συμμετοχής και να εγγραφούν ηλεκτρονικά με αποστολή στοomonoianafpaktou@gmail.com. Εναλλακτικά αιτήσεις γίνονται δεκτές καθημερινά στις εγκαταστάσεις της Ομόνοιας, στην Παλαιοπαναγιά, πίσω από το Almyra Club, 3-9 το απόγευμα και στο τηλέφωνο 6972090641 (Ντίνος) όπου μπορεί το κοινό να απευθύνεται για περισσότερες πληροφορίες.
Βασικός στόχος των διοργανώσεων της Ομόνοιας, πέρα από την ενασχόληση με τον αθλητισμό, είναι η διασκέδαση. Έτσι την Πέμπτη 1 Αυγούστου διοργανώνει ένα ξεχωριστό Party στο Bar “Almyra Club” στον χώρο των γηπέδων, με προσκεκλημένους όλους τους φίλους της και τους φίλους του beach volley.

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.