Τρίτη, 26 Ιανουαρίου, 2021

800 άτομα ζεστάθηκαν στο Αγρίνιο

800 άτομα ζεστάθηκαν στο Αγρίνιο

Επ’ αορίστον συνεχίζει η εκκλησία της Ελλάδος την πρωτοβουλία που είχε πάρει με τον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΙ για την συγκέντρωση ρούχων. Μέχρι στιγμής 800 άτομα πήραν ρούχα από το Πνευματικό Κέντρο του Αγ. Δημητρίου, στην Αγ. Ευαγγελίστρια

Η Ιερά Σύνοδος της εκκλησίας της Ελλάδας και ο τηλεοπτικός σταθμός ΣΚΑΙ από τις 12 Δεκεμβρίου είχαν πάρει μια πρωτοβουλία σε πανελλαδικό επίπεδο για την συγκέντρωση ρουχισμού. Η συγκέντρωση θα γίνονταν προχθές Κυριακή για το Αγρίνιο στον Ιερό Ναό της Αγ. Ευαγγελίστριας, αλλά μετατέθηκαν για χθες Δευτέρα μεταξύ 9:00 και 1:00. Η εκκλησία της Ελλάδας όμως επεκτείνει την πρωτοβουλία αυτή επ’ αορίστον. Συνεπώς καθημερινά μεταξύ 9:00 και 1:00 στην Αγ. Ευαγγελίστρια στο Αγρίνιο, όποιος έχει και επιθυμεί, μπορεί να πηγαίνει ρούχα σε καλή κατάσταση για τους άπορους συνανθρώπους μας. Κάθε Τρίτη να σημειώσουμε πως γίνει η διανομή των ρούχων στα άτομα που τα έχουν πραγματικά ανάγκη.

Μέχρι στιγμής έχουν προμηθευτεί ρούχα από το Πνευματικό Κέντρο του Αγ. Δημητρίου, την Αγ. Ευαγγελίστρια περίπου 800 άτομα, ενώ οι άποροι που προμηθεύονται τρόφιμα έχουν αυξηθεί στους 155 και συνεχώς ο αριθμός τους αυξάνεται. Η εν λόγω πρωτοβουλία συγκέντρωσης ρούχων, που υπενθυμίζουμε θα συνεχιστεί επ’ αορίστον, συμβαίνει σε όλη την Ελλάδα και στην Αιτ/νία. Στο Μεσολόγγι τα ρούχα συγκεντρώνονται στον Αγ. Αθανάσιο, στην Αμφιλοχία επίσης στον Αγ. Αθανάσιο, ενώ στην Βόνιτσα στον Αγ. Σπυρίδωνα.

Να διευκρινίσουμε ότι πιο σωστό είναι να συγκεντρώνονται σ’ αυτή τη χρονική περίοδο ρούχα για την άνοιξη και το καλοκαίρι, τα οποία άμεσα θα χρησιμεύσουν σε αυτούς που τα έχουν ανάγκη.

EΦΗΜΕΡΙΔΑ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.