Τετάρτη, 15 Ιουλίου, 2020

Καλλιστεία Δυτικής Ελλάδας 2012

Με την φράση «Όταν είμαστε μαζί όλα είναι πιο όμορφα» ο διαγωνισμός ομορφιάς «Καλλιστεία Δυτικής Ελλάδας 2012» επιστρέφει και φέτος στην Πάτρα.Για 4η συνεχόμενη χρονιά και μετά από την περυσινή εντυπωσιακή εκδήλωση, η Πάτρα ρίτσιαήταν μονόδρομος και στις 30 Σεπτεμβρίου η Veso Mare θα φιλοξενήσει τον διαγωνισμό ομορφιάς. Στην αίθουσα Αίγλη οι προετοιμασίες είναι πυρετώδεις έτσι ώστε όλα να είναι έτοιμα, κόντρα στον χρόνο που πιέζει αναπάντεχα.

14 πανέμορφα κο, μετά και το τελικό casting, θα διαγωνιστούν για τον τίτλο της Star Δυτικής Ελλάδας 2012. Οι διαγωνιζόμενες θα περάσουν μέσα από την Πάτρα και θα τραβήξουν τα βλέμματα ενώ θα είναι παρούσες και στους αγώνες κάρτ PICK 2012.

Ο διαγωνισμός ομορφιάς θα καλυφθεί τηλεοπτικά και θα μεταδοθεί μέσα από την τηλεόραση του PatraTv αλλά και από πανελλαδικό δίκτυο καναλιών με σκοπό να προβάλλει την ομορφιά της Δυτικής Ελλάδας σε όλη την Ελληνική Επικράτεια.

Παρουσιαστής της βραδιάς των καλλιστείων θα είναι ο γνωστός δημοσιογράφος και παρουσιαστής του Patratv, Γιάννης Πομώνης ενώ στο πλευρό του θα βρίσκεται πρόσωπο έκπληξη, φυσικά θηλυκού γένους.

Ένα από τα μεγάλα δώρα που θα κερδίσουν οι υποψήφιες που θα συμμετέχουν φέτος θα είναι δωρεάν υποτροφίες για σπουδές σε σχολή αεροσυνοδών, προσφορά της Nobilis Air Group.Ταξίδια, διαμονές σε ξενοδοχεία σε όλη την Ελλάδα και άλλα πολλά δώρα εμπλουτίζουν και φέτος αυτόν τον θεσμό που κάθε χρόνο γίνεται όλο και πιο δυνατός και φαντασμαγορικός.

Το επίσημο soundtrack των Καλλιστείων Δυτικής Ελλάδας 2012 θα είναι το γνωστό σε όλους hit Mestral του Pink Noisy, που είναι ένας από τους πλέον καταξιωμένους και ταλαντούχους Έλληνες μουσικούς παραγωγούς

Pink Noisy feat. Radio Killer – Mestral

 

Τα περσινά Καλλιστεία Δυτικής Ελλάδας 2011 μπορείτε να τα παρακολουθήσετε εδώ:

Φωτογραφικό υλικό καθώς και όλες τις ενημερώσεις για τα Καλλιστεία Δυτικής Ελλάδας βρίσκετε εδώ: http://www.facebook.com/Kallisteia.Dytikis.Elladas

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.