Τρίτη, 2 Ιουνίου, 2020

939 νέες θέσεις στο Δημόσιο με 4 διαγωνισμούς του ΑΣΕΠ

assets_LARGE_t_183761_54382237_type12128

Στο Εθνικό Τυπογραφείο βρίσκονται δύο νέες προκηρύξεις του ΑΣΕΠ, ενώ συνεχίζεται η υποβολή αιτήσεων από διοριστέους σε ακόμα δύο διαγωνισμούς

Εβδομήντα εννέα θέσεις μόνιμου προσωπικού περιλαμβάνει η νέα προκήρυξη του ΑΣΕΠ για βιβλιοθηκονόμους, αρχειονόμους και άλλες συναφείς ειδικότητες στην Εθνική Βιβλιοθήκη, για υπαλλήλους σε Μητροπόλεις καθώς και για γιατρούς στα καταστήματα κράτησης και σε στρατιωτικό νοσοκομείο.

Μια δεύτερη προκήρυξη αφορά την πρόσληψη μηχανικών και διοικητικών στην εταιρεία ΔΕΗ Ανανεώσιμες.

«Κλειστού τύπου» είναι οι άλλοι δύο τρέχοντες διαγωνισμοί, αφού υποβάλλουν αιτήσεις μόνο παλαιοί διοριστέοι για την κάλυψη θέσεων σε υπουργεία, Νομικά Πρόσωπα και στο Κέντρο Πρώτης Υποδοχής Λέσβου.

ΣΕ ΠΕΝΤΕ ΕΡΕΥΝΗΤΙΚΑ ΚΕΝΤΡΑ
145 ΕΡΕΥΝΗΤΕΣ ΜΕ ΣΥΜΒΑΣΗ

Περιζήτητες είναι οι θέσεις που προκήρυξαν το ΕΚΕΦΕ «Δημόκριτος», ο ΕΛΓΟ «Δήμητρα», το Ινστιτούτο Εκπαιδευτικής Πολιτικής, το ΕΚΕΤΑ και το Ινστιτούτο Ηλεκτρονικής Δομής και Λέιζερ

ΜΟΝΟ ΜΕ ΓΡΑΠΤΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ
Εως 200 οι εισακτέοι στην ΕΣΔΔΑ

Με νομοθετική ρύθμιση αλλάζουν από φέτος οι όροι και η εξεταστέα ύλη του εισαγωγικού διαγωνισμού στην Εθνική Σχολή Δημόσιας Διοίκησης και Αυτοδιοίκησης. Ανοίγει έτσι ο δρόμος για την έκδοση της προκήρυξης που αναμένουν χιλιάδες υποψήφιοι για να διεκδικήσουν μία θέση στο Δημόσιο.

EPSO
111 νομικοί και οικονομολόγοι στην EE

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
Παράταση αιτήσεων για 16.600 vouchers

ΔΗΜΟΙ
384 εποχικοί σε καθαριότητα και νηπιαγωγεία

www.ethnos.gr

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.