Δευτέρα, 1 Μαρτίου, 2021

94 χρόνια Παναιτωλικός, χωρίς αλλοίωση DNA

94 χρόνια Παναιτωλικός, χωρίς αλλοίωση DNA

94 χρόνια ιστορίας, χωρίς… αλλοίωση στο DNA του συμπλήρωσε σήμερα ο Παναιτωλικός. Μίας ιστορίας με τεράστια κοινωνική προσφορά, χωρίς συγχωνεύσεις, αλλαγής ονόματος, ΑΦΜ ή οτιδήποτε άλλο.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ Παναιτωλικός:

Στις 9 Μαρτίου πριν 94 ΧΡΟΝΙΑ άρχισε την πορεία του στο χρόνο ο Σύλλογός μας. Το 1926 επιφανείς Αγρινιώτες έκαναν πράξη το όραμά τους για τη δημιουργία ενός οργανισμού που δεν θα περιόριζε τη δράση του στον Αθλητισμό.

Ο Γυμναστικός Φιλεκπαιδευτικός Σύλλογος ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ, με έμβλημα τον ΤΙΤΟΡΜΟ, τον Αιτωλό που παρομοίαζαν «ως άλλο Ηρακλή» λόγω της δύναμής του, σύντομα έγινε ο καλύτερος πρεσβευτής της πόλης και της περιοχής στο Πανελλήνιο. Σήμα κατατεθέν του Αγρινίου, μαζί με τον καπνό και την ελιά.

Με μια μοναδική για αθλητικό Σύλλογο προσφορά: Τη λειτουργία για μισό αιώνα των Νυχτερινών Σχολών, στις οποίες έμαθαν γράμματα χιλιάδες νέοι!

Χωρίς να αλλοιώσει το DNA του (με συγχωνεύσεις, αλλαγή ονόματος, ΑΦΜ ή οτιδήποτε άλλο), όλα αυτά τα χρόνια πορεύεται προσηλωμένος στις αρχές και αξίες του. Ενισχύοντας τους δεσμούς με την κοινωνία, διεκδικώντας να γίνεται κάθε μέρα πιο δυνατός, κάνοντας περήφανους όσους τον ακολουθούν.

Μαζί με αυτή την μεγάλη κληρονομιά, την τελευταία δεκαετία έχει να επιδείξει την καθιέρωσή του στο κορυφαίο αγωνιστικό επίπεδο. Δημιουργεί την ευθύνη σε όλους μας να συνεχίσουμε την προσπάθεια να τον διατηρήσουμε ψηλά, διεκδικώντας ακόμα μεγαλύτερους στόχους.

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΕ ΜΑΣ!

Θέματα που ενδιαφέρουν

3 Σχόλια

  1. Ανώνυμος

    χρονια πολλα παναιτωλικε μας. παναιτωλικε ΟΛΩΝ των απανταχου αγρινιωτων!

  2. ΝΤΑΦΥ

    ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΤΙΤΟΡΜΕ ΑΙΤΩΛΕ, !!!!!!! ΚΑΡΓΑ ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ !!!

  3. Ανώνυμος

    ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΑΡΑ !!!!!!!!!!!!! ΜΙΑ ΖΩΗ ΠΙΣΤΟΣ-ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ !!!!!!! CHRISTOS

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.