Τετάρτη, 15 Ιουλίου, 2020

Aγανακτισμένοι με τα δημοσιεύματα στον Παναιτωλικό

Την αγανάκτηση των ανθρώπων του Παναιτωλικού προκαλούν κάποια δημοσιεύματα τα οποία κάνουν λόγο για ενδιαφέρον αναφορικά με ποδοσφαιριστές, για τους οποίους ουδέποτε υπήρξε.

Μάλιστα κάποιοι από αυτούς φέρονται μάλιστα να έχουν απορρίψει πρόταση που τους έχει κάνει η ομάδα του Αγρινίου, μια πρακτική που θεωρούν οι άνθρωποι του Παναιτωλικού ότι προκαλεί και δεν είναι και τόσο ηθική, αφού χρησιμοποιείται το όνομα της ομάδας κατά κάποιο τρόπο δυσφημιστικά.

Από την άλλη δεν μπαίνουν στη λογική των διαψεύσεων γιατί αυτές οι περιπτώσεις είναι αρκετές και δεν έχει νόημα να το κάνουν κάθε φορά που κάποιος παίκτης παρουσιάζεται ως μεταγραφικός στόχος των «καναρινιών».

Στο μεταξύ, ηρεμία επικρατεί στο πραγματικό «μεταγραφικό μέτωπο» της ομάδας και τίποτα δεν προϊδεάζει πως θα υπάρξει ανακοίνωση κάποιας μεταγραφής στις αμέσως επόμενες ημέρες.

Εκείνο που έχει διαρρεύσει, είναι ότι έχει τεθεί ως προϋπόθεση να έχει ολοκληρωθεί περίπου το 90% των μεταγραφικών κινήσεων της ομάδας μέχρι τις 11 Ιουλίου, που ο Παναιτωλικός θα αναχωρήσει για το Καρπενήσι όπου θα κάνει το βασικό στάδιο της προετοιμασίας.

Γιάννης Τσιρώνης onsports.gr

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.