Τρίτη, Δεκέμβριος 10, 2019

Aγρίνιο: πυρετώδεις εργασίες για το χριστουγεννιάτικο χωριό και το Λούνα-Παρκ

2 Εμπλουτίζει τις χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις φέτος ο δήμος Αγρινίου, που ξεκινούν και επίσημα απόψε, με τη φωταγώγηση του χριστουγεννιάτικου δέντρου στην πλατεία Δημοκρατίας.
Το παγοδρόμιο έχει στηθεί και ήδη έχει τεθεί σε λειτουργία, στην πλατεία Δημάδη, όπως ακριβώς και πέρυσι.
Ωστόσο φέτος δεν αναμένονται χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις στον χώρο της παλαιάς Δημοτικής Αγοράς, αφού το «Παραμύθι από ζάχαρη» θα μεταφερθεί στον χώρο του δημοτικού παρκινγκ στα παλαιά σφαγεία.
Εκτός από την Παραμυθούπολη που θα λειτουργήσει εκεί, στον συγκεκριμένο χώρο πρόκειται να φιλοξενηθούν και όλες οι δραστηριότητες που πέρυσι τέτοια εποχή πραγματοποιούνταν στην παλιά λαχαναγορά. Στην ουσία θα είναι ένα μικρό Χριστουγεννιάτικο χωριό, με σπίτι του Αη Βασίλη, ταχυδρομείο για να στέλνουν οι μικροί φίλοι τα Χριστουγεννιάτικα γράμματα στο αγαπημένο Άγιο των παιδιών, χώρος δραστηριοτήτων για παιδιά που θα περιλαμβάνει ζωγραφική, ανάγνωση παραμυθιών και άλλες δραστηριότητες καθώς και χώρος για face painting σε παιδιά και μεγάλους, πάντα με θέμα τα Χριστούγεννα.
Στο Χριστουγεννιάτικο χωριό θα τραγουδήσουν χορωδίες της πόλης, θα ανεβούν μικρά θεατρικά καθώς και κουκλοθέατρο, ενώ αυτό που αναμένεται να κεντρίσει φέτος το ενδιαφέρον μικρών και μεγάλων, είναι το λούνα πάρκ που έχει ήδη στηθεί εκεί!
Κλασσικά και αγαπημένα παιχνίδια του λούνα πάρκ, όπως καρουζέλ, τραινάκι, τραμπολίνο, συγκρουόμενα κ.α. πρόκειται να διασκεδάσουν το κοινό που το επισκεφθεί.
Το Χριστουγεννιάτικο Χωριό και φυσικά το Λούνα Παρκ που θα στεγαστεί εκεί, πρόκειται να λειτουργήσει μέχρι το τέλος της εβδομάδας.

2 3

1

1 2 3

32

1

24

2

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.