Τρίτη, 2 Μαρτίου, 2021

‘Aγρια συμπλοκή στη Ναύπακτο

‘Aγρια συμπλοκή  στη Ναύπακτο

DSC04190-001-700x352 Σε «ρίνγκ» μετατράπηκε η περιοχή της Πλαζ αλλά και του λιμανιού σήμερα τα ξημερώματα.  Ένα άτομο που διέμενε σε ξενοδοχείο της πόλης  χτυπήθηκε στο πρόσωπο και μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας για τις πρώτες βοήθειες,ενώ ο ίδιος δεν επιθυμούσε τη δίωξη των ατόμων που τον ξυλοκόπησαν.
20 περίπου άτομα για άγνωστους ακόμη λόγους πιάστηκαν στα χέρια με αποτέλεσμα να επιδοθούν σε κλωτσιές,μπουνιές,τον σοβαρό τραυματισμό ενός ατόμου στο κεφάλι και βαρβαρότητες σε κάδους απορριμάτων του δήμου και σε άλλα αντικείμενα δημόσιας περιουσίας.
Ήταν τόσο μεγάλο το μένος μερικών που κατέστρεψαν μέχρι και τα καλαθάκια απορριμάτων του δήμου μπροστά από το δημαρχείο της πόλης.
Να σημειωθεί ότι το σημείο ήταν ζώνη ευθύνης του λιμενικού,στο οποίο μέχρι στιγμής δεν έχει καταγραφεί το περιστατικό.Το σπουδαιότερο όμως είναι η ένταση και το μένος των νεαρών οι οποίοι δεν διστάζουν για οποιοδήποτε λόγο να μετατρέπουν την πόλη σε Φαρ-ουέστ.

13.23: Νεώτερη ενημέρωση από αξιόπιστη πηγή αναφέρει ότι οι διαπληκτισμοί ξεκίνησαν από την πλατεία του λιμανιού έξω από κατάστημα εστίασης και μεταφέρθηκε μετά από λίγη ώρα στο ύψος της πλαζ της Ναυπάκτου.

nafpaktianews.gr

Στη φωτογραφία διακρίνεται (παρόλο το ρετουσάρισμα) το αιματοβαμμένο πεζοδρόμιο,αποτέλεσμα της άγριας συμπλοκής.

DSC04190-001-700x352

 

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.