Παρασκευή, 26 Φεβρουαρίου, 2021

Aγρινιώτης αναλαμβάνει την υπεράσπιση βουλευτών της Χρυσής Αυγής

Aγρινιώτης αναλαμβάνει την υπεράσπιση βουλευτών της Χρυσής Αυγής

O γνωστός Αγρινιώτης ποινικολόγος δικηγόρος Παύλος Σαράκης ανέλαβε την υπεράσπιση των βουλευτών της Χρυσής Αυγής, Ηλία Κασιδιάρη και Ηλία Παναγιώταρο.  Ο Παύλος Σαράκης ήταν μάλιστα υποψήφιος βουλευτής της ΝΔ στη Β’ Αθήνας   τον Ιούνιο του 2012. Για το θέμα αναφέρει το omertanewsgr.blogspot.gr:

psarakis2222Η υπόθεση της Χρυσής Αυγής είναι σταθμός για τα πολιτικά και τα ποινικά χρονικά, όχι μόνον της χώρας μας αλλά και πανευρωπαϊκά. Για πρώτη φορά η ηγεσία ενός κοινοβουλευτικού κόμματος συλλαμβάνεται και παραπέμπεται στη Δικαιοσύνη με την κατηγορία της συγκρότησης και συμμετοχής σε εγκληματική οργάνωση.
Προκαλεί το παγκόσμιο ειδησεογραφικό ενδιαφέρον, γι αυτό και πολλά ξένα ΜΜΕ καλύπτουν τις εξελίξεις με τους εδώ ανταποκριτές τους. Έχει ξεχωριστό ενδιαφέρον και από νομικής πλευράς, γιατί τίθονται λεπτά νομικά ζητήματα, που η ερμηνεία τους θα αποτελέσει νομολογία.
Είναι μια υπόθεση που θα αποτελέσει ξεχωριστό κεφάλαιο στην πολιτική και νομική ιστορία που την κάνει ιδιαίτερα ελκυστική για τους ποινικολόγους δικηγόρους. Αυτό ίσως είναι το κίνητρο για τον γνωστό Ποινικολόγο και πολιτευτή της ΝΔ, Παύλο Σαράκη, που ανέλαβε την υπεράσπιση των βουλευτών της Χρυσής Αυγής, Ηλία Κασιδιάρη και Ηλία Παναγιώταρο. 
Θυμόμαστε όλοι τις πολιτικές τους αντιπαραθέσεις στην τηλεόραση. Οι βουλευτές της Χρυσής Αυγής “έβαλαν” σκληρά κατά των επιλογών της Νέας Δημοκρατίας που ο Παύλος Σαράκης ως στέλεχός της, υπεράσπιζε.
Η ζωή όμως έχει ανατροπές κι έτσι ο σκληρός Ηλίας Κασιδιάρης τώρα που βρέθηκε ενώπιον του νόμου κάλεσε τον πολιτικό του αντίπαλο, Παύλο Σαράκη να τον υπερασπιστεί. Κι εκείνος αποδέχτηκε, επιβεβαιώνοντας τη φήμη του “δικηγόρου των διαβόλων”.
Πριν απο δύο μήνες αναλάμβανε την υπεράσπιση Τούρκου ακροαριστερού τρομοκράτη που μετέφερε βαρύ οπλισμό με φουσκωτό σκάφος από τη Χίο στην Τουρκία, ενώ τώρα αναλαμβάνει έναν σκληρό ακτιβιστή Εθνικιστή , όπως ο Ηλίας Κασιδιάρης.

omertanewsgr.blogspot.gr

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.