Πέμπτη, 15 Απριλίου, 2021

Aγρινιώτης εκπροσωπεί τη χώρα σε παγκόσμιο διαγωνισμό κοκτέιλ

Aγρινιώτης εκπροσωπεί τη χώρα σε παγκόσμιο διαγωνισμό κοκτέιλ

kapniaris1

Κέρδισε τον πανελλήνιο διαγωνισμό

Ένας Αγρινιώτης διαπρέπει και στα κοκτέιλ . Κέρδισε  τον πανελλήνιο διαγωνισμό και θα  εκπροσωπήσει την Ελλάδα στον παγκόσμιο διαγωνισμό του Beefeater 24 στο Λονδίνο όπου θα διαγωνιστούν οι νικητές 27 χωρών.
Ο  Κωνσταντίνος Καπνιάρης ήταν ο νικητής του ελληνικού τελικού του «Beefeater 24 bartender competition» που έγινε στις 30 Οκτωβρίου στην Αθήνα με τη συμμετοχή επαγγελματιών μπάρμαν απ’ όλη την Ελλάδα.  Εκεί ο  κάθε διαγωνιζόμενος κληθηκε να παρασκευάσει μπροστά στους κριτές ένα κλασικό  κοκτέιλ που περιέχει  το  London dry gin Βeefeater 24 και μια δική του παραλλαγή.
Για το γεγονός αναφέρει το www.thebarinstitute.gr: Ο Κωνσταντίνος τα κατάφερε. Με χαρακτηριστική άνεση, αυτοπεποίθηση και ένα εξαιρετικό cocktail, θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα στον παγκόσμιο διαγωνισμό του Beefeater 24 στο Λονδίνο.
Οι φήμες λένε ότι οι κριτές του ελληνικού τελικού δήλωσαν ότι το cocktail του ήταν το καλύτερο που δοκίμασαν από  όλους τους εθνικούς διαγωνισμούς που συμμετείχαν μέχρι στιγμής. Οι πιθανότητες είναι υπέρ του και όλοι μας ευχόμαστε να νικήσει και στο Λονδίνο. Καλή επιτυχία!!
Σημείωση : Όταν ο πολυτάλαντος Κωνσταντίνος δεν πανηγυρίζει σε διαγωνισμούς bartending, σερβίρει τους πελάτες του σε γνώριμα στέκια της Θεσσαλονίκης ή τριγυρίζει στους διαδρόμους της The Bar Institute, ετοιμάζοντας το  επόμενο επιτυχημένο cocktail του και ταυτόχρονα εισηγείται την τέχνη του Latte art

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.