Κυριακή, 25 Οκτωβρίου, 2020

Aγρινιώτης στο Νοσοκομείο Άρτας;

ΑΡΤΑΟι πληροφορίες που έχει μεταδώσει το agrinionews.grγια το σοβαρό ενδεχόμενο τη διοίκηση του Νοσοκομείου Άρτας να αναλάβει αγρινιώτης, επιβεβαιώνονται και από δημοσίευμα του  epirusgate.blogspot.gr. Ωστόσο θα πρέπει να επισημανθεί ότι οι διεργασίες συνεχίζονται και πρέπει να μεταδίδονται με επιφύλαξη μέχρι την τελική ανακοίνωση. Αναφέρει το epirusgate.blogspot.gr:

Ο διεθνολόγος, υπάλληλος στο τελωνείο Μεσολογγίου, και πρώην πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ Αιτωλοακαρνανίας Νίκος Κατσακιώρης θα είναι σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες ο νέος διοικητής στο Νοσοκομείο Άρτας. Οι πληροφορίες από το Μεσολόγγι, κάνουν λόγο για ένα έμπειρο και άρτια καταρτισμένο κομματικό στέλεχος, που έχει δώσει θετικά δείγματα γραφής στην τοπική κοινωνία της Αιτωλοακαρνανίας. Απομένει να τον δούμε και στην πράξη. Πολλά και σημαντικά τα προβλήματα στο Νοσοκομείο της
Άρτας και θα πρέπει από την πρώτη μέρα να σηκώσει τα μανίκια και αν πέσει με τα μούτρα στη δουλειά. Για να δούμε…

Θέματα που ενδιαφέρουν

3 Σχόλια

  1. ΒΑΣ.ΠΑΝ...

    Μια χαρά τα λέτε…έμπειρο και άρτια καταρτισμένο …κομματικό …στέλεχος.

  2. agrinio

    τέτοιες θέσεις απαιτούν και τα ανάλογα προσόντα!πώς συσχετίζονται οι σπουδές του εν λόγω κυρίου με τη διοίκηση φορέα υγείας δεν μπορώ να καταλάβω!και είναι περίοδος να δίνονται δύο μισθοί σε ένα “άρτια κομματικά καταρτισμένο στέλεχος”, όταν άλλοι άνθρωποι δεν έχουν να φάνε;(γιατί αυτό θέτει η ισχύουσα νομοθεσία)

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.