Τετάρτη, 3 Μαρτίου, 2021

Aεροπλάνο προσγειώνεται «πάνω από τα κεφάλια τουριστών» στην Καραϊβική (εικόνες & βίντεο)

Aεροπλάνο προσγειώνεται «πάνω από τα κεφάλια τουριστών» στην Καραϊβική (εικόνες & βίντεο)

Ένα μοναδικό βίντεο τράβηξε τουρίστας που βρισκόταν στην διάσημη παραλία Maho Beach, στο νησί St Martin της Καραϊβικής. Εκεί, το διεθνές αεροδρόμιο Princess Juliana βρίσκεται πολύ κοντά στην παραλία του νησιού και τα αεροσκάφη κατά την προσγείωση μοιάζουν να αγγίζουν με τους τροχούς τους την άμμο.

Ένας τουρίστας απαθανάτισε με το κινητό του σε αργή κίνηση το αεροσκάφος που κατεβαίνει στο αεροδρόμιο πάνω από τα κεφάλια των τουριστών, που κοιτάζουν σαστισμένοι από πόσο κοντά τους περνά ενώ η σκιά του μοιάζει να «καταπίνει» την παραλία!

Το καθημερινό αυτό εντυπωσιακό φαινόμενο το απαθανατίζουν με τα «έξυπνα» κινητά τους και με τα tablets τους εκατοντάδες τουρίστες και τα μπαρ καθώς και τα εστιατόρια κοντά στην παραλία του νησιού τοποθετούν πινακίδες με τα δρομολόγια άφιξης και αναχώρησης των αεροσκαφών για να διευκολύνουν τους τουρίστες να τα φωτογραφίζουν.

Στο τέλος του βίντεο το αεροσκάφος περνά ξυστά πάνω από ένα ταξί και δίνεται η αίσθηση στους έκπληκτους τουρίστες ότι οι τροχοί του θα μπορούσαν να το έχουν συντρίψει, αν το πλησίαζαν λίγο πιο κοντά!

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.