Παρασκευή, 23 Οκτωβρίου, 2020

Aιτωλοακαρνανία: Δέχτηκε σφαίρα στο πόδι ενώ διασκέδαζε σε γάμο –

jgdkccklns53d49df2ed8ffΣτάθηκε τυχερός μέσα την ατυχία του ο νεαρός Πατρινός που ενώ διασκέδαζε σε γάμο δέχθηκε θραύσμα από σφαίρα στο πόδι και κατέληξε στο νοσοκομείο! Το τρομερό περιστατικό συνέβη πριν δυο εβδομάδες και κατά τη διάρκεια της δεξίωσης που δόθηκε αμέσως μετά από γάμο στον οποίο ο ίδιος παρέστη.

Και μάλιστα, η ειρωνεία στην όλη υπόθεση είναι ότι δεν επρόκειτο καν για γάμο κάποιου φιλικού η συγγενικού του προσώπου, αλλά για γάμο συγγενή ενός απλού φίλου του. Επειδή όμως γινόταν σε απομακρυσμένη περιοχή της Αιτωλοακαρνανίας και ο φίλος του ήθελε να παρευρεθεί, του ζήτησε να πάνε μαζί επειδή εκείνος δεν είχε αυτοκίνητο.

Ο 38χρονος Πατρινός παρακολούθησε το μυστήριο στην εκκλησία, πήγε στο τραπέζι και όλα εξελισσόταν όπως σε όλα τα γαμήλιας γλέντια. Όμως κάποια στιγμή, ένας ηλικιωμένος συγγενής του ζευγαριού φαίνεται οτι ήρθε στο …τσακίρ κέφι και έβγαλε ένα όπλο τύπου αεροβόλου για να ρίξει τις μπαλωθιές του στον αέρα και να γιορτάσει για το χαρμόσυνο γεγονός.

Όλοι τον παρακολουθούσαν ενώ έριχνε τις τρύπες. Μαζί και ο 38χρονος Πατρινός ο οποίος όπως εξομολογήθηκε στον “Κόσμο” , στην αρχή δεν αντελήφθη απολύτως τίποτα, ούτε καν ελάχιστο πόνο.

“Ο ηλικιωμένος πυροβολούσε στον αέρα και όλοι πίναμε και γελούσαμε. Σταμάτησαν οι ρυπες και μετά από λίγο το μόνο που αισθάνθηκα εγώ ήταν …κάτι να τρέχει πάνω στο πόδι μου. Και όταν κοίταξα είδα τρυπημένος το τζιν που φορούσα και το πόδι γεμάτο στο αίμα!” ανέφερε ο 38χρονος.

Το θραύσμα σφηνώθηκε στο πόδι!

Ο 38χρονος μεταφέρθηκε σε Κέντρο Υγείας της περιοχής και εκεί διαπιστώθηκε οτι ένα μικρό κομμάτι, ένα θραύσμα δηλαδή μόλις ελαχίστων χιλιοστών, ήταν αυτό που είχε κάνει τη ζημιά. Είχε τρυπήσει το τζιν και είχε καρφωθεί στο πόδι, ευτυχώς όμως οχι σε μεγάλο βάθος.

Του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες και μετά μεταφέρθηκε στο σπίτι του. Και ο ίδιος έκανε τον Σταύρο του που γλίτωσε από κάτι χειρότερο, αφού θα μπορούσε το θραύσμα να ήταν μεγαλύτερο και κυρίως να τον είχε πετύχει σε κάποιο άλλο σημείο του σώματος του, με αποτέλεσμα το χτύπημα να ήταν μοιραίο…

thebest.gr

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.