Κυριακή, 1 Νοεμβρίου, 2020

Aνάρτηση αντιεξουσιαστών για τον ξυλοδαρμό στο Αγρίνιο

κατάλογοςΑναφορικά με επεισόδιο που έλαβε χώρα προχθές στο Αγρίνιο, στην περιοχή της πλατείας Χατζοπούλου, κατά οποίο άτομο δέχθηκε επίθεση με πέτρες και τραυματίστηκε στο κεφάλι δίνεται μια νέα διάσταση. Σε ιστοσελίδες που απηχούν απόψεις αντιεξουσιαστών υπήρξε ανάρτηση με την οποία γίνεται λόγος για «ξυλοδαρμό φασίστα και προσαγωγή συντρόφου στο Αγρίνιο».
Αναφέρεται μάλιστα η ακόλουθη εκδοχή του συμβάντος: «αντιφασίστες βλέπουν ένα άτομο με μπλούζα ΧΑ σε internet kafe στο κέντρο του Αγρινίου. Ακολουθεί συμπλοκή και ξυλοδαρμός του φασίστα. Μετά από μήνυση κατά αγνώστων του χρυσαυγίτη προσάγεται ένας νεαρός αντιφασίστας με τη μέθοδο του συνήθης υπόπτου λόγω ότι είναι γνωστός από τη συμμετοχή του σε αντιφασιστικές κινητοποιήσεις». Υποστηρίζεται μάλιστα πως το άτομο που προσήχθη δεν είχε σχέση με το περιστατικό μιας και αρκετή ώρα πριν το γεγονός ήταν ήδη σε μαγαζί του κέντρου.
Προκύπτει λοιπόν ως ενδεχόμενο το πρόσφατο συμβάν να είναι ένα νέο επεισόδιο στην αντιπαράθεση μεταξύ αντιεξουσιαστών και χρυσαυγιτών στο Αγρίνιο.Επί της ουσίας πάντως έχουμε κάποιου τύπου ανάληψης ευθύνης για το επεισόδιο από «αντιφασίστες». Σε κάθε περίπτωση  η αστυνομία ενεργεί έρευνα για τη συγκεκριμένη υπόθεση ενώ από το άτομο που δέχθηκε την επίθεση υποβλήθηκε μήνυση.

Θέματα που ενδιαφέρουν

2 Σχόλια

  1. Κακός χαμός

    Βέβαια η αλήθεια είναι ότι οι φραγκόκοτες την έστησαν και πέταγαν πέτρες σε έναν και κάθε άλλο παρά πήγαν να επιτεθούν κανονικά αλλά αυτά είναι λεπτομέρειες. Για φασίστες που νομίζουν ότι είναι αναρχικοί καλά τα πήγαν.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.