Τρίτη, 13 Απριλίου, 2021

Aνανεώσεις και μεταγραφές στον Αρη Αιτωλικού

Aνανεώσεις και μεταγραφές στον Αρη Αιτωλικού

Σε δύο ανανεώσεις και μία μεταγραφή προχωρησε σήμερα η διοίκηση του Άρη. Πιο συγκεκριμένα ανανέωσαν την συνεργασία τους οι Στέφανος Γρηγοριάδης και Χρήστος Σπυρόπουλος οι οποίοι αποτέλεσαν σημαντικότατες μονάδες στην περυσινή πορεία ανόδου του Άρη.
Επίσης ποδοσφαιριστής του Άρη την ερχόμενη περίοδο θα είναι ο Γιάννης Παναγιωτόπουλος ο οποίος την προηγούμενη χρονιά αγωνίστηκε στον Αμφίλοχο. Την συνεργασία του για ένα ακόμη χρόνο με τον Νίκο Καρέτσο, ο οποίος πέρυσι πραγματοποίησε  πολύ καλή χρονιά πετυχαίνοντας 12 τέρματα, ανανέωσε εξάλλου χθες ο  Άρης. Έτσι ο ποδοσφαιριστής θα προσφέρει και την νέα χρονιά τις πολύτιμες υπήρεσίες του στην ομάδα.
Οι κινήσεις ενίσχυσης της ομάδας δεν σταματάνε εδώ καθώς υπάρχουν προχωρημένες συζητήσεις τόσο για ανανεώσεις ποδοσφαιριστών όσο και για μεταγραφές και δεν αποκλείεται και εντός της ημέρας να υπάρξουν και νέες ανακοινώσεις.

Πέραν των μεταγραφών και των ανανεώσεων υπάρχει στελέχωση και του προπονητικού τιμ καθώς στον περυσινό συνεργάτη του Δ.Θεοδοσίου Νίκο Κράνη προστίθεται και ο Χρήστος Κυριάκης ο οποίος είναι γέννημα θρέμμα του Άρη, είναι κάτοχος διπλώματος προπονητών ποδοσφαίρου UEFA B, ενώ υπήρξε προπονητής του ΓΟΜ Μεσολογγίου και του Άρη.

dtheodosiou.blogspot.gr

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.