Τετάρτη, 21 Απριλίου, 2021

Aνδρέας Κατσανιώτης στο agriniotv: Η ανατροπή που ξεκίνησε θα ολοκληρωθεί την Κυριακή

Aνδρέας Κατσανιώτης στο agriniotv: Η ανατροπή που ξεκίνησε  θα ολοκληρωθεί την Κυριακή

κατασανιωτηςO υποψήφιος περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας Ανδρέας Κατσανιώτης μίλησε στο agriniotv λίγο πριν την επαναληπτική κάλπη. Σχολιάζει το αποτέλεσμα του Α’ γύρου στην Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδος, κάνοντας λόγο για «μια ανατροπή που ξεκίνησε και θα ολοκληρωθεί την Κυριακή» σημειώνοντας πως «το νέο θα κερδίσει».
Σχολίασε ακόμη την πρωτιά που έδωσε στην παράταξή του η Αιτωλοακαρνανία, εξηγώντας πως η «νέα ομάδα των ανθρώπων που απαρτίζουν την παράταξή του κατάφερε να πείσει ότι μπορεί να αλλάξει προς το καλύτερο τον τόπο».
Για αυτό που ο ίδιος έχει ανά διαστήματα δηλώσει, ότι δηλαδή σε αυτές τις εκλογές αναμετράται το παλιό με το νέο και στο γιατί υποστηρίζει ότι ο Απ. Κατσιφάρας εκπροσωπεί το παλιό, τόνισε πως «το παλιό του μπλε και του πράσινου καφενείου πρέπει να μείνει πίσω».
Το μήνυμα του κ.Ανδρέα Κατσανιώτη προς τους πολίτες της Δυτικής Ελλάδος είναι το εξής: «Αυτή την Κυριακή αποφασίζουμε για το ποιος από τους δύο θα έχει την ευθύνη για τα επόμενα πέντε χρόνια της ζωής μας. Απέδειξα μέχρι τώρα, από όλες τις θέσεις ευθύνης που είχα, ότι μπορώ να φέρνω αποτελέσματα. Μαζί με εσάς θα τα καταφέρουμε».

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.