Πέμπτη, 5 Αυγούστου, 2021

Μακρυπίδης: Διαδικασίες στο ΠΑΣΟΚ πριν τις εκλογές

Μακρυπίδης: Διαδικασίες στο ΠΑΣΟΚ πριν τις εκλογέςΑπόσπασμα συνέντευξης Ανδρέα Μακρυπίδη στον Αχελώο TV που αναπαράχθηκε από τα δελτία ειδήσεων Mega- Net

http://www.megatv.com/megagegonota/summary.asp?catid=17650#toppage

http://www.megatv.com/megagegonota/summary.asp?catid=17532&subid=2&pubid=28128885

http://www.ert.gr/webtv/index.php/component/k2/item/1005-%CE%B4%CE%B5%CE%BB%CF%84%CE%AF%CE%BF-%CE%B5%CE%B9%CE%B4%CE%AE%CF%83%CE%B5%CF%89%CE%BD-2100-19/11/2011.html στο [ 20 ‘ )

Θέση για τις εσωκομματικές διαδικασίες στο ΠΑΣΟΚ παίρνει ο Βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας Ανδρέας Μακρυπίδης (μιλώντας στο δημοσιογράφο Μάκη Μάκκα) ενόσω η σχετική συζήτηση στο κόμμα του έχει “ανάψει”

Ο Ανδρέας Μακρυπίδης, σημειώνει ότι “ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ πρέπει να πάρει τις απαιτούμενες πρωτοβουλίες προκειμένου να ορίσει συγκεκριμένες διαδικασίες, και μάλιστα πριν από τις εκλογές, προκειμένου το ΠΑΣΟΚ να δημιουργήσει εκείνη την προοπτική νίκης στις εκλογές. Μέσα από θεσμοθετημένες καταστατικές διαδικασίες ώστε να διασφαλίσουμε την ενότητα και συλογικότητα στο κόμμα”.

Ο κ. Μακρυπίδης αναφέρει ότι τα δυο θεσμοθετημένα όργανα που θα πρέπει να έχουν κυρίαρχο ρόλο στις εξελίξεις είναι η Κοινοβουλευτική ομάδα και το Εθνικό Συμβούλιο. “Μέσα από συνταγμένες και θεσμοθετημένες διαδικασίες και είναι βέβαια αποδεκτό ότι το αποτέλεσμα των διαδικασιών θα μας δεσμεύει όλους μέσα στο ΠΑΣΟΚ” τονίζει.

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.