Παρασκευή, 5 Μαρτίου, 2021

Aνεπιθύμητους κηρύσσει τους βουλευτές ο Σύλλογος Εστίασης Αγρινίου

Aνεπιθύμητους κηρύσσει  τους βουλευτές ο Σύλλογος Εστίασης Αγρινίου

Αιχμηρός για τη στάση των βουλευτών απέναντι στο σχέδιο «Αθηνά» εμφανίζεται ο Σύλλογος Εστίασης Αγρινίου. Σε ανακοίνωσή του το ΔΣ το συλλόγου προτείνει να κηρυχθούν ανεπιθύμητοι οι βουλευτές στα καταστήματά τους. Mάλιστα ιδίαιτερα καυστικός είναι για τους Σαλμά-Καραγκούνη αλλά και για τους υπόλοιπους που τους  κατατάσσει στην κατηγορία “ΣΑΛΜΑ-ΚΑΡΑΓΚΟΥΝΗ” .Αναφέρεται χαρακτηριστικά:   

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΣΤΙΑΣΗΣ ΑΓΡΙΝΙΟΥ

Tην περασμένη εβδομάδα στη βουλή ψηφίστηκε το περιβόητο νομοσχέδιο “ΑΘΗΝΑ” και κάποιες τροπολογίες δια των οποίων η κυβέρνηση επιχειρούσε τη νομιμοποίηση του προεδρικού διατάγματος!

Η πόλη μας ευελπιστούσε ότι οι βουλευτές του τόπου μας θα έκαναν το αυτονόητο..

Μετά την ψηφοφορία η ένωση εστίασης του δήμου Αγρινίου νιώθει την ανάγκη να “ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΕΙ” δημόσια τους βουλευτές του τόπου μας κκ. Σαλμά και Καραγκούνη που για άλλη μια φορά μπροστά στην επιλογή κομματική πειθαρχία ή το καλό (και δίκαιο!) του τόπου διάλεξαν το πρώτο!!! Σαν καλοί “στρατιώτες” πειθάρχησαν στην εντολή να ΣΒΗΣΟΥΝ από τον ακαδημαϊκό  χάρτη την πόλη του Αγρινίου.. Μια πόλη που σφύζει απο τουρισμό, βιομηχανίες, η ανεργία είναι στο 0,05% και γενικότερα η λέξη ανάπτυξη είναι συνώνυμη του τόπου μας, θα ήταν υπερβολή να διατηρήσει και πανεπιστήμιο!!!

Αφού καταλάβαμε τους λόγους που το κάνατε αυτό θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι ΟΙ ΚΑΙΡΟΙ ΑΛΛΑΞΑΝ…

Όσο για τους υπόλοιπους βουλευτές, θα θέλαμε να τους πούμε ότι η ΜΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ τους στην επιτροπή μορφωτικών υποθέσεων της βουλής και η ΜΗ ΣΤΗΡΙΞΗ των θέσεων της πόλης για αυτόνομο ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΔΥΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ τους κατατάσσει στην κατηγορία “ΣΙΑΛΜΑ-ΚΑΡΑΓΚΟΥΝΗ”.

 

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΟ… ΤΙΠΟΤΑ!!!

Το ΔΣ της Ένωση Εστίασης του δήμου

Αγρινίου προτείνει οι “κύριοι” βουλευτές

να  θεωρούνται  ΑΝΕΠΙΘΥΜΗΤΟΙ

για τα καταστήματα της…

   ΟΙ ΚΑΙΡΟΙ ΑΛΛΑΞΑΝ

   ΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ ΜΑΣ

…ΟΧΙ…

 

ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                 Ο ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΗΛΙΑΣ ΚΑΛΛΕΡΓΗΣ         ΤΣΙΡΩΝΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.