Τρίτη, 2 Μαρτίου, 2021

Aνοικτή συζήτηση της εφημερίδας “Eργατική Aριστερά” στα γραφεία του ΣΥ.ΡΙΖ.Α

Aνοικτή συζήτηση της εφημερίδας  “Eργατική Aριστερά” στα γραφεία του ΣΥ.ΡΙΖ.Α
aristeraTην Παρασκευή 15/11 ώρα 7μ.μ , στα γραφεία του ΣΥ.ΡΙΖ.Α , θα γίνει ανοικτή συζήτηση της εφημερίδας του ΣΥ.ΡΙΖ.Α ” εργατική αριστερά”.
Θα εισηγηθεί η βουλευτής του ΣΥ.ΡΙΖ.Α Α Θεσαλονίκης και μέλος της Δ.Ε.Α , Γιάννα Γαιτάνη με θέμα ” ενάντια στη κυβέρνηση και τους νεοναζί ….συνεχίζουμε στο δρόμο του Νοέμβρη”. Η συζήτησή μας δεν θα περιοριστεί στην επικαιρότητα της εξέγερσης , αλλα θα κουβεντιάσουμε όλα τα μέτωπα της Αριστεράς και του εργατικού κινήματος. Το θεωρούμε το λιγότερο ντροπή ,να μην οργανώνει κάθε μόρφωμα της Αριστεράς , συζήτηση για την εξέγερση που εξασφάλισε την ανατροπή της “φιλελευθεροποίησης του Μαρκεζίνη “δηλ. μια συγκεκαλυμμένη Χούντα.
Στη Χιλή π.χ όπου δεν επιτεύχθηκε μια ανάλογη εξέγερση , (λόγω του σφαγείου που στήσανε Αμερικανοί και ντόπιοι κεφαλαιοκράτες που δεν ανέχονταν τις κρατικοποιήσεις και την κυριαρχία της αριστεράς) , ζούν οι άνθρωποι εδω και χρονια σε συνθήκες δικτατορίας του κεφαλαίου. Αυτα που γίνονται στην Ελλάδα σήμερα , να ιδιωτικοποιείται μέχρι και το νερό , στη Χιλή ισχύουν απο την εποχή του 70. ΥΠΆΡΧΟΥΝ ΛΟΙΠΌΝ ΚΑΙ ΠΑΡΑΓΩΓΙΚΈΣ ΕΞΕΓΈΡΣΕΙΣ. Αντίθετα στην Ελλάδα (δεν τιμωρήθηκαν όπως έπρεπε υπουργοί και βασανιστές της χούντας ) , αλλα συγκροτήθηκαν μαζικές οργανώσεις και κόμματα της Αριστεράς , χτίστηκαν σωματεία στους χώρους , εμπεδώθηκαν κάποια δημοκρατικά δικαιώματα , χωρίς αυτο να σημαίνει οτι δεν κυβερνούσε το κεφάλαιο. Ο συσχετισμός όμως , χάρη στο Πολυτεχνείο έγειρε στην πλευρά της εργασίας. Καλούμαστε ξανά να τους ανατρέψουμε .Μπορούμε …το έχουμε ξανακάνει.
Στο ΄πρόχειρο βιβλιοπωλείο μας θα βρίσκεται και η μπροσούρα του σ.Αντώνη Νταβανέλου (μέλος της Κ..Ε  του ΣΥ.ΡΙΖ.Α) ,ενός απο τους” 300 προβοκάτορες” όπως χούντα και ΚΚΕ ΧΑΡΑΚΤΉΡΙΣΑΝ ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΕΡΓΆΤΕΣ ΤΗΣ ΚΑΤΆΛΗΨΗΣ ΤΟΥ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΊΟΥ.
                                                                                                                                                                          Eφημερίδα ” Eργατική Αριστερά” στον ΣΥ.ΡΙΖ.Α
                                                                                                                                                              ;                15ήμερη εφημερίδα για τον Σοσιαλισμό.

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.