Κυριακή, 28 Φεβρουαρίου, 2021

Aπαντούν στη Θύρα 6 τα μέλη του ΔΣ του Παναιτωλικού

Aπαντούν στη Θύρα 6 τα μέλη του ΔΣ του Παναιτωλικού

Αίσθηση προκαλεί η απόφαση των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου του Παναιτωλικού να απαντήσουν στην ανακοίνωση της Θύρας 6-WARRIORS (ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΕΔΩ). Ουσιαστικά τα 8 μέλη του Δ.Σ. του Παναιτωλικού σηκώνουν το γάντι μετά την αιχμηρή ανακοίνωση της Θύρας 6 και απαντούν με εξίσου σκληρό τρόπο. “Επιστρέφουμε τους χαρακτηρισμούς «κλακαδόροι, ευθυνόφοβοι, υποτακτικοί κ.λπ.» στους εμπνευστές τους που δεν εκπροσωπούν για μας τίποτε παρά μόνο τους εαυτούς τους (άντε και λίγους ακόμη-130 άραγε;;), παρόλο που οι ίδιοι αρέσκονται να μιλούν για λογαριασμό ή να θεωρούν ότι εκπροσωπούν όλο το «ΛΑΟ» του ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΥ” αναφέρουν τα μέλη του Δ.Σ. που επίσης ξεκαθαρίζουν “ότι η δική μας ενεργή συμμετοχή στα δρώμενα της ομάδας αρχίζει και τελειώνει με την παρουσία σε αυτή του Φώτη Κωστούλα”.Ουσιαστικά πλέον είναι ορατό ότι η ρήξη μεταξύ οργανωμένων και διοικησης είναι οριστική. Αναλυτικά:

«MIA» ΔΗΛΩΣΗ ΑΝΤΙ «ΠΟΛΛΩΝ» ΑΠΑΝΤΗΣΕΩΝ

Μπαίνουμε για πρώτη και σίγουρα για τελευταία φορά στο πειρασμό αντί άλλου σχόλιου σε σχέση με την ανακοίνωση της ΘΥΡΑΣ 6-WARRIORS να δηλώσουμε:
• ΑΓΡΙΝΙΩΤΕΣ εμείς, ο καθένας με την προσωπική του επαγγελματική, κοινωνική, συνδικαλιστική, οικογενειακή διαδρομή ( όπως και η συντριπτική πλειοψηφία των φιλάθλων της ομάδας μας άλλωστε) είχαμε την ΤΥΧΗ να βρεθούμε δίπλα στον ΑΓΡΙΝΙΩΤΗ Φώτη ΚΩΣΤΟΥΛΑ και να ταξιδεύουμε μαζί του σε ένα μακρύ και δύσκολο αλλά συνάμα απίστευτο και γοητευτικό ταξίδι, συνεργάτες του και συνοδοιπόροι σε ένα όραμα για τον ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟ και στην επιλογή του να περπατήσουμε τον δύσκολο δρόμο στο Ελληνικό ποδόσφαιρο.
• Επιστρέφουμε τους χαρακτηρισμούς «κλακαδόροι, ευθυνόφοβοι, υποτακτικοί κ.λπ.» στους εμπνευστές τους που δεν εκπροσωπούν για μας τίποτε παρά μόνο τους εαυτούς τους (άντε και λίγους ακόμη-130 άραγε;;), παρόλο που οι ίδιοι αρέσκονται να μιλούν για λογαριασμό ή να θεωρούν ότι εκπροσωπούν όλο το «ΛΑΟ» του ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΥ.
• Ξεκαθαρίζουμε ότι η δική μας ενεργή συμμετοχή στα δρώμενα της ομάδας αρχίζει και τελειώνει με την παρουσία σε αυτή του Φώτη Κωστούλα.
Άλλωστε:
-«Επαγγελματίες» ποδοσφαιρικοί παράγοντες δεν υπήρξαμε ποτέ και δεν φιλοδοξούμε να γίνουμε!!
-Γυρολόγοι «φωστήρες» της ποδοσφαιρικής παρακμής δεν ήμαστε και δεν θα γίνουμε ποτέ!!
-Όψιμοι θαυμαστές περιφερόμενων εκκολαπτόμενων παραγοντίσκων «επενδυτών» (βλέπε Π. Παπαϊωάννου και άλλους) δεν θα κάνουμε την χάρη σε κανέναν να δηλώσουμε!!!
Υ.Γ 1. Είμαστε βέβαιοι ότι και φέτος η μεγάλη ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΗ οικογένεια, οι χιλιάδες φίλαθλοι μας (από εδώ ως τα πέρατα του πλανήτη) θα στηρίξουν ενωμένοι σαν μια γροθιά την νέα προσπάθεια της ομάδας που ξεκινά κόντρα σε όποιο κατεστημένο εντός και εκτός των «τειχών»
Υ.Γ. 2. Είμαστε επίσης σίγουροι ότι και φέτος αυτοί θα είναι οι μεγάλοι πρωταγωνιστές. Οι μικρόνοες και αχάριστοι που βρίζουν και λοιδορούν θα παραμείνουν ασχημονούντες θεατές.

ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ Δ.Σ. ΤΗΣ Π.Α.Ε. ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ
• ΜΠΕΛΕΒΩΝΗΣ ΜΑΚΗΣ
• ΜΠΕΣΙΝΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
• ΛΙΤΣΑΣ ΓΙΑΝΝΗΣ
• ΚΩΣΤΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ
• ΧΑΛΒΑΤΖΗΣ ΒΑΣΙΛΗΣ
• ΤΖΕΛΤΖΕΣ ΓΙΩΡΓΟΣ
• ΣΠΥΡΟΥ ΘΩΜΑΣ
• ΣΥΡΜΟΣ ΑΛΕΚΟΣ

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.