Τρίτη, 28 Ιουνίου, 2022

Aπείλησε θηροφύλακες με όπλο

Aπείλησε θηροφύλακες με όπλο

lathroΜετά από πληροφορίες που είχαν τα χαράματα της Πέμπτης, έξι (6) θηροφύλακες της 4ης Κυνηγετικής Ομοσπονδίας επιχείρησαν να προβούν στην σύλληψη λαθροκυνηγών οι οποίοι κυνηγούσαν παράνομα λαγούς έξω από την Μπαμπίνη Ξηρομέρου.Ένας εκ των τριών λαθροκυνηγών μόλις αντιλήφθηκε τους θηροφύλακες έστρεψε εναντίον τους την καραμπίνα του απειλώντας τους να τους σκοτώσει σε περίπτωση που πλησίαζαν αυτόν και τους δύο συνεργούς τους.

Οι θηροφύλακες άμεσα ζήτησαν την συνδρομή του Α.Τ. Κατούνας για να προβούν στην σύλληψη, αλλά οι τρεις δράστες κατάφεραν να επιβιβαστούν σε αγροτικό αυτοκίνητο και να διαφύγουν.

Οι δράστες, οι οποίοι είναι …παλιοί γνωστοί στους θηροφύλακες καθώς και στο παρελθόν έχουν προβεί σε παράνομη λαθροθηρία, αναμένεται να οδηγηθούν στον εισαγγελέα καθώς οι θηροφύλακες κατέθεσαν για το περιστατικό στην αστυνομία και τις αμέσως επόμενες ημέρες αναμένεται να προβούν και σε μηνύσεις μέσω του Δασαρχείου, ως εκ τούτου η υπόθεση θα πάρει τον δρόμο της δικαιοσύνης.

Πάντως και οι τρεις (3) δράστες συνεχίζουν να κυκλοφορούν ελεύθεροι καθώς πέρασε το χρονικό όριο της διαδικασίας του αυτοφώρου…

ΦΡΑΓΚΟΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝ

www.amvrakikosnews.com

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.