Τετάρτη, 3 Μαρτίου, 2021

Aπόβαση μοτοσυκλετιστών στο Μεσολόγγι

Aπόβαση μοτοσυκλετιστών στο Μεσολόγγι
motolesxi_mesologgi_onairnews30Οι Λέσχες των Μοτοσυκλετιστών της Βορειοδυτικής Ελλάδας έκοψαν σήμερα τη Βασιλόπιτά τους στο Μεσολόγγι. Ήταν μια ιδέα της Μοτολέσχης της Ιεράς Πόλεως Μεσολογγίου, την οποία υιοθέτησαν οι Λέσχες και ήταν να γίνει πρίν από 15 μέρες αλλά αναβλήθηκε λόγω του καιρού για σήμερα.
Από χθες ξεκίνησαν να καταφθάνουν μοτοσυκλετιστές και σήμερα ακολούθησε πλημμύρα. Οι αισιόδοξες προβλέψεις μιλούσαν για 250 περίπου μοτοσυκλέτες που αναμένονταν. Η προσέλευση ξεπέρασε κάθε προσδοκία: Τελικά συμμετείχαν πάνω από 500!
Η συγκέντρωση ορίστηκε στο Λιμάνι, και απέδειξε ότι η πόλη μας έχει έναν εκπληκτικό χώρο, ένα υπέροχο σκηνικό για να πραγματοποιούνται συναντήσεις πολυπληθείς, που διαφημίζουν το Μεσολόγγι σ᾽ όλη την Ελλάδα.
Συμμετείχαν 15 Μοτολέσχες και μισή χιλιάδα μοτοσυκλέτες με πολύ περισσότερους οδηγούς και αναβάτες.
Η ιδέα μιας παρέας Μεσολογγιτών αναβατών, με αθόρυβη ουσιαστική παρουσία, δημιούργησε μια νέα πραγματικότητα για το Μεσολόγγι.
Ο Δήμαρχος Νίκος Καραπάνος, υποστηρικτής από την αρχή της διοργάνωσης, εξέφρασε τη χαρά του και δεσμεύτηκε για την υποστήριξη των μελλοντικών δραστηριοτἠτων της Μοτολέσχης, με κορυφαία τη δημιουργία της πίστας στις όχθες του Εύηνου.
Χαιρετισμό εκ μέρους της αστυνομικής διεύθυνσης και ευχές μετέφερε η διοικητής της Τροχαίας Αιτωλίας κ.Βούρβαχη η οποία μαζί με άνδρες της τροχαίας και της ομάδας ΔΙΑΣ διευκόλυναν την προσέλευση αλλά και την αναχώρηση των εκατοντάδων μοτοσυκλετιστών.
Τη Βασιλόπιτα ευλόγησε ο πατήρ Νικόλαος Ζωγράφος, εκπροσωπώντας το Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη κύριο Κοσμά, ο οποίος ήταν αδύνατο να έλθει γιατί λειτούργησε το πρωί στον ορεινό Βάλτο.
Τα έσοδα που υπήρξαν από τη συνάντηση των μοτοσυκλετιστών, η Μοτολέσχη Ιεράς Πόλεως Μεσολογγίου θα τα διαθέσει στην Εταιρεία Ψυχικής Υγείας Παιδιού και Εφήβου Αιτωλοακαρνανίας Ε.Ψ.Υ.Π.Ε.Α.
Το φλουρί έτυχε στη Μοτολέσχη των Ιωαννίνων.
Μαζί βρέθηκαν κι οι αναβάτες του παρελθόντος, Μεσολογγίτες ιππείς με τ᾽ άλογά τους.
Ένα κείμενο είναι αδύνατο να περιγράψει το γεγονός.
Οι φωτογραφίες του Γιώργου Παυλάκη δίνουν την εικόνα της διοργάνωσης.
Γεράσιμος Ρεπάσος
onairnews.gr
motolesxi_mesologgi_onairnews motolesxi_mesologgi_onairnews2 motolesxi_mesologgi_onairnews3 motolesxi_mesologgi_onairnews4

motolesxi_mesologgi_onairnews5 motolesxi_mesologgi_onairnews6 motolesxi_mesologgi_onairnews7 motolesxi_mesologgi_onairnews8 motolesxi_mesologgi_onairnews9 motolesxi_mesologgi_onairnews10 motolesxi_mesologgi_onairnews11 motolesxi_mesologgi_onairnews12 motolesxi_mesologgi_onairnews13 motolesxi_mesologgi_onairnews14 motolesxi_mesologgi_onairnews15 motolesxi_mesologgi_onairnews16 motolesxi_mesologgi_onairnews17 motolesxi_mesologgi_onairnews18 motolesxi_mesologgi_onairnews19 motolesxi_mesologgi_onairnews20 motolesxi_mesologgi_onairnews21 motolesxi_mesologgi_onairnews22 motolesxi_mesologgi_onairnews23 motolesxi_mesologgi_onairnews24 motolesxi_mesologgi_onairnews25 motolesxi_mesologgi_onairnews26 motolesxi_mesologgi_onairnews27 motolesxi_mesologgi_onairnews28 motolesxi_mesologgi_onairnews29 motolesxi_mesologgi_onairnews30

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.