Τρίτη, 17 Μαΐου, 2022

Aπό άλλον Σαμαρά «το βρήκε» ο Σταμάτης

Aπό άλλον Σαμαρά «το βρήκε» ο Σταμάτης
Προσφάτως (αλλά πριν το "οχι" στο μνημόνιο Β') οι δύο άνδρες βρέθηκαν δίπλα δίπλα στα έδρανα του δημοτικού συμβουλίου (φωτό από το xiromeronews)

Μέρες τώρα διαμαρτύρεται για την απόφαση του προέδρου της ΝΔ Αντώνη Σαμαρά να διαγράψει 21 βουλευτές, μεταξύ των οποίων και τον ίδιο, ο βουλευτής του Νομού μας Δημήτρης Σταμάτης. Και από τη Συγγρού απάντηση δεν πήρε…
Αντιθέτως… απάντηση πήρε από τον Αστακό. Από έναν άλλο Σαμαρά, και μάλιστα παραδοσιακό του φίλο…Από τον δήμαρχο Πυθαγόρα Σαμαρά.
Χθες λοιπόν 80 περίπου νεοδημοκράτες έδωσαν το “παρών” στην κοπή πίτας της δραστήριας οργάνωσης Αστακού της ΝΔ που έλαβε χώρα στο δημαρχείο Ξηρομέρου.
Βασικός ομιλητής στην εκδήλωση ο βουλευτής Πρέβεζας της ΝΔ  Δημήτρης Τσουμάνης ενώ το λόγο επίσης πήραν ο μόνος παρόντας βουλευτής Κ. Καραγκούνης, πολιτευτές και κομματικά στελέχη.
Ωστόσο την παράσταση έκλεψε ο δήμαρχος Πυθαγόρας Σαμαράς. Κυρίως για τους χαρακτηρισμούς (για παράδειγμα «μα….σμένα») που επιφύλαξε για τους βουλευτές που καταψήφισαν κόντρα στην κομματική γραμμή. Ο δήμαρχος δεν εξέπληξε πολλούς για την αθυροστομία του. Αντιθέτως πολλοί τον χειροκρότησαν και μάλλον κανείς δεν επιχείρησε να τον εγκαλέσει στην τάξη…
Το μέλλον λοιπόν θα δείξει αν το περιστατικό αυτό θα ρίξει σκιά στη σχέση των δύο φίλων…Πάντως ο δήμαρχος “παιδί μου” αποκάλεσε τον βουλευτή.

 

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.