Σάββατο, 6 Μαρτίου, 2021

Aυτοί προτείνονται από τη Νομαρχιακή του ΣΥΡΙΖΑ

Aυτοί προτείνονται από τη Νομαρχιακή του ΣΥΡΙΖΑ

OLYMPUS DIGITAL CAMERA Μετά από μαραθώνια συνεδρίαση της Νομαρχιακής Επιτροπής ΣΥΡΙΖΑ «κλείδωσε» χθες βράδυ η λίστα των ονομάτων που αποτελούν την πρόταση της για συμμετοχή στο ψηφοδέλτιο Αιτωλοακαρνανίας.
Πέραν λοιπόν της αυτονόητης συμμετοχής των δύο βουλευτών Αιτωλοακαρνανίας (Γιώργου Βαρεμένου και Μαρίας Τριανταφύλλου)  από τη Νομαρχιακή Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ προτείνονται οι Γεωργαλής Ηλίας, Βαρβάτου Μαρία ,Δούρος Δημήτρης, Ευπατρίδη Βαλάντη, Ζαβογιάννη Ηρώ, Κολοβός Γιάννης, Καμένος Σταύρος, Καμπέρης Νίκος , Κοντονάσιος Σωτήρης, Λιάτσου Χριστοφορούλα, Μαυρομάτης Ανέστης, Παπαγεωργίου Παυσανίας, Παπαθανασίου Ανθή, Παπασάικας Περικλής, Τορουνίδης Σπύρος και Φωτόπουλος Κώστας.
Ουσιαστικά είναι τα πρόσωπα που προκρίθηκαν των 36 συνολικά που προτάθηκαν από τις δημοτικές οργανώσεις ενώ είναι σαφές πως σε αυτά ελάχιστοι είναι από τους λεγόμενους πασοκογενείς.  Πλέον τη σκυτάλη παίρνει η επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ στην Κουμουνδούρου που είναι επιφορτισμένη με την κατάρτιση των ψηφοδελτίων ενώ παράλληλα  συνεδριάζει σήμερα το μεσημέρι η Κεντρική Επιτροπή του κόμματος  με αντικείμενο -εκτός των άλλων- και τις λίστες του κόμματος.
Από όσες πληροφορίες έχουν διακινηθεί προκύπτει πως παρά τις επιμέρους-και σοβαρές για κάποιες περιπτώσεις- διαφωνίες  η πρόταση της Νομαρχιακής Επιτροπής Αιτωλοακαρνανίας προβάλλεται ως ομόφωνη και συμβιβαστική. Βέβαια η κεντρική διοίκηση του κόμματος έχει τη δυνατότητα να τοποθετήσει δύο υποψηφίους που δεν προτείνονται από τη Νομαρχιακή Επιτροπή η οποία ωστόσο δεν πέρασε από κρησάρα τα ονόματα όσων προτάθηκαν απευθείας στην Κουμουνδούρου.

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.