Τετάρτη, 30 Σεπτεμβρίου, 2020

Aύριο διαμαρτυρία στα ιατρεία του ΕΟΠΥΥ

Οργανώνει το Εργατικό Κέντρο Αγρινίου

Το Εργατικό Κέντρο Αγρινίου με τα σωματεία μέλη του και το ΠΑΜΕ θα πραγματοποιήσει παράσταση διαμαρτυρίας την Τρίτη 5 Ιούνη και ώρα 9 το πρωί στα ιατρεία του ΕΟ.ΠΥΥ ( πρώην Ι.Κ.Α) για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι ασφαλισμένοι από τις ελλείψεις στη λειτουργία του Οργανισμού.
Το Δ.Σ. του Εργατικού Κέντρου αναφέρει:”Τα προβλήματα , που υπήρχαν ήδη στο Ι.Κ.Α., οξύνθηκαν μετά την ενοποίηση των Οργανισμών Υγείας με το Ι.Κ.Α. και τη δημιουργία του Ε.Ο.Π.Υ.Υ. από τι προηγούμενες κυβερνήσεις , με πρόσχημα το νοικοκύρεμα των οικονομικών και τη βελτίωση των παροχών υγείας προς τους ασφαλισμένους.
Στην πραγματικότητα , η ενοποίηση οδήγησε στην απαξίωση των παροχών στη δημόσια υγεία με στόχο τη συρρίκνωσή της και την ενίσχυση της ιδιωτικής επιχειρηματικότητας στο χώρο της σύμφωνα και με τις οδηγίες της Ε.Ε.
Η μόνη λύση για τους εργαζόμενους και τους συνταξιούχους είναι η άνοδος της πάλης τους για τα προβλήματα στον τομέα της υγείας και η ανατροπή της πολιτικής που θέλει την υγεία εμπόρευμα για τα κέρδη των μεγάλων συμφερόντων του χώρου».

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.