Τετάρτη, 21 Απριλίου, 2021

Aύριο διαμαρτυρία στα ιατρεία του ΕΟΠΥΥ

Aύριο διαμαρτυρία στα ιατρεία του ΕΟΠΥΥ

Οργανώνει το Εργατικό Κέντρο Αγρινίου

Το Εργατικό Κέντρο Αγρινίου με τα σωματεία μέλη του και το ΠΑΜΕ θα πραγματοποιήσει παράσταση διαμαρτυρίας την Τρίτη 5 Ιούνη και ώρα 9 το πρωί στα ιατρεία του ΕΟ.ΠΥΥ ( πρώην Ι.Κ.Α) για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι ασφαλισμένοι από τις ελλείψεις στη λειτουργία του Οργανισμού.
Το Δ.Σ. του Εργατικού Κέντρου αναφέρει:”Τα προβλήματα , που υπήρχαν ήδη στο Ι.Κ.Α., οξύνθηκαν μετά την ενοποίηση των Οργανισμών Υγείας με το Ι.Κ.Α. και τη δημιουργία του Ε.Ο.Π.Υ.Υ. από τι προηγούμενες κυβερνήσεις , με πρόσχημα το νοικοκύρεμα των οικονομικών και τη βελτίωση των παροχών υγείας προς τους ασφαλισμένους.
Στην πραγματικότητα , η ενοποίηση οδήγησε στην απαξίωση των παροχών στη δημόσια υγεία με στόχο τη συρρίκνωσή της και την ενίσχυση της ιδιωτικής επιχειρηματικότητας στο χώρο της σύμφωνα και με τις οδηγίες της Ε.Ε.
Η μόνη λύση για τους εργαζόμενους και τους συνταξιούχους είναι η άνοδος της πάλης τους για τα προβλήματα στον τομέα της υγείας και η ανατροπή της πολιτικής που θέλει την υγεία εμπόρευμα για τα κέρδη των μεγάλων συμφερόντων του χώρου».

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.