Κυριακή, 5 Ιουλίου, 2020

Aύριο η απάντηση Κοβάσεβιτς. Οργιάζουν τα μεταγραφικά σενάρια


Παρότι η εβδομάδα που πέρασε αναμενόταν να είναι μεταγραφική για τον Παναιτωλικό, εντούτοις κάτι τέτοιο δεν συνέβη, αφού δεν ανακοινώθηκε η απόκτηση κάποιου ποδοσφαιριστή. Αυτό βέβαια δεν σημαίνει ότι διοίκηση και τεχνική ηγεσία δεν βρίσκονταν σε εγρήγορση. Αντιθέτως μάλιστα. Τόσο ο Φώτης Κωστούλας όσο και ο Μπάμπης Τεννές συνεχίζουν με πυρετώδεις ρυθμούς τις επαφές και τις βολιδοσκοπήσεις προσώπων, ικανών να στελεχώσουν μια ομάδα που θα μπορεί να σταθεί επάξια στη Super League. Ίσως, γι’ αυτό το λόγο θέλουν να είναι και πιο προσεκτικοί, αποφεύγοντας βεβιασμένες κινήσεις και λάθη που μπορεί να στοιχήσουν τόσο σε οικονομικό όσο και σε αγωνιστικό επίπεδο.

Πάντως, αυτές τις ημέρες όλοι κινούνται σε ρυθμούς Κοβάσεβιτς. Στο Σέρβο μέσο έγινε πρόταση 600.000 ευρώ για δύο χρόνια (χωρίς τα μπόνους), ενώ η καταληκτική ημερομηνία απάντησής του είναι αύριο Κυριακή. Παρότι ο ίδιος έμεινε ευχαριστημένος από τις αθλητικές εγκαταστάσεις και την άψογη οργάνωση που επικρατεί στους κόλπους των καναρινιών, εντούτοις, όπως πρώτο έγραψε το agrinionews, το πρόβλημα παραμένει… οικογενειακό. Συγκεκριμένα, όπως φαίνεται, η πρώτη επαφή που είχε η σύζυγος του ποδοσφαιριστή την Πέμπτη με την πόλη του Αγρινίου, δεν τις άφησε και τις καλύτερες των εντυπώσεων, δεδομένου ότι η ίδια και η οικογένειά της έχουν συνηθίσει τόσα χρόνια σε διαφορετικό τρόπο ζωής σε ένα τελείως αλλιώτικο περιβάλλον στη Γαλλία. Αυτός είναι ίσως και ο μοναδικός λόγος που ενδέχεται να σταθεί εμπόδιο στην έλευση του Σέρβου άσσου στη γενέτειρά μας, για τον οποίο σημειωτεόν, λέγεται ότι ενδιαφέρονται ομάδες της Γερμανίας και της Ρωσίας. Βέβαια, στη χώρα του κάποια αθλητικά sites τον φέρνουν πιο κοντά με τον Παναιτωλικό. Σε κάθε περίπτωση αύριο θα γνωρίζουμε.

Όσον αφορά την περίπτωση του Κουτσιανικούλη, παρότι αποτελεί επιθυμία του Μπάμπη Τεννέ, ο παίκτης του ΠΑΟΚ έσπευσε με συνέντευξή του στην Εξέδρα να δηλώσει ότι θέλει να παραμείνει στην ομάδα της Θεσσαλονίκης, επισημαίνοντας χαρακτηριστικά ότι «θα μείνει στάσιμος εάν δοθεί δανεικός». Σχετικά με την περίπτωση του Νασίφ Μόρις, όπως ήδη σας έχουμε γράψει προ ημερών, κάποιοι επιμένουν να υπογραμμίζουν ότι είναι ένα βήμα πριν κλείσει οριστικά συμβόλαιο με τους κυανοκίτρινους.

Αξίζει να αναφέρουμε, ότι μεταγραφικές διεργασίες θα λάβουν χώρα και σε διοικητικό επίπεδο. Ένα από τα πρόσωπα που φαίνεται να βολιδοσκόπησαν άνθρωποι του Παναιτωλικού, δίχως να του κάνουν επίσημη πρόταση, είναι αυτό του πρώην διαιτητή Δημήτρη Κασναφέρη, ο οποίος έχει σχετική εμπειρία από την ενασχόληση του με τα διοικητικά της ΠΑΕ Ξάνθης. Ο ρόλος για τον οποίο οι Αγρινιώτες τον χρειάζονται έχει να κάνει κυρίως με την εκπροσώπησή τους στα συλλογικά όργανα αποφάσεων της Super League.

Αναφορικά με την πώληση των εισιτηρίων διαρκείας δύσκολα χωρούν πλέον προβλέψεις για την οροφή, αφού οι φίλαθλοι του Παναιτωλικού αποδεικνύουν καθημερινά, ότι η τρέλα τους και η αγάπη τους για τον Τίτορμο, δεν μπορεί να καμφθεί ούτε από την οικονομική κρίση ούτε από τις μεταγραφές που προς το παρόν δεν έχουν ανακοινωθεί. Σχεδόν έχουν πουληθεί 3.000 ενώ 400 έχουν δοθεί προς διάθεση στους συνδέσμους. Τέλος, σχετικά με τα έργα στο γήπεδο, όπως μπορείτε να δείτε και από το σχετικό βίντεο που ακολουθεί, προχωρούν κανονικά εντός του χρονοδιαγράμματος, γεγονός που ικανοποιεί τη διοίκηση.

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.