Σάββατο, 6 Μαρτίου, 2021

Αδερφός 15χρονης που πέθανε από κορωνοϊό: «Υπήρξα αρνητής, ο γιατρός της έδωσε φάρμακα για φαρυγγίτιδα»

Αδερφός 15χρονης που πέθανε από κορωνοϊό: «Υπήρξα αρνητής, ο γιατρός της έδωσε φάρμακα για φαρυγγίτιδα»

Σε κατάσταση σοκ εμφανίστηκε μπροστά στην κάμερα ο αδερφός 15χρονης που έχασε τη ζωή της σήμερα το πρωί από κορωνοϊό. Πρόκειται για το νεότερο θύμα στη χώρα μας.

Σε κατάσταση σοκ είναι ο αδερφός της 15χρονης που έσβησε σήμερα στο νοσοκομείο της Θήβας όπου μεταφέρθηκε σήμερα το πρωί με συμπτώματα κορωνοϊού ενώ και η μητέρα του είναι διασωληνωμένη στον Ευαγγελισμό.

Ο 21χρονος αδερφός της 15χρονης από τη Θήβα που έχασε τη ζωή της από κορονοϊό μίλησε συγκλονισμένος στην τηλεόραση του Alpha.

«Ο θάνατος δεν κάνει διακρίσεις, σε χτυπάει εκεί που δεν το περιμένεις» δήλωσε λίγο αφότου έγινε γνωστή η σοκαριστική είδηση. Παράλληλα, είπε ότι και ο ίδιος υπήρξε αρνητής της πανδημίας λόγω του νεαρού, όπως είπε, της ηλικίας του και έστειλε μήνυμα σε όσους αμφισβητούν την ύπαρξη του ιού.

«Όσοι είστε εναντίον της πανδημίας σκεφτείτε το πολύ καλά» ανέφερε χαρακτηριστικά.

«Ζει ανάμεσά μας, είναι φοβερό αυτό που συμβαίνει» επισήμανε.

Με σκληρά λόγια μίλησε για τον παιδίατρο που εξέτασε την αδερφή του και της χορήγησε φάρμακα για φαρυγγίτιδα.

«Ο παιδίατρος να βρει τρύπα να κρυφτεί, είπε ότι έχει φαρυγγίτιδα και της χορήγησε φάρμακα για φαρυγγίτιδα με θετικό τεστ κορωνοϊού».

Για τη μητέρα του που είναι διασωληνωμένη και έχει υποκείμενα νοσήματα ανέφερε ότι έχει διαβήτη και αδυναμία στους πνεύμονες.

Πηγή: dikaiologitika.gr

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.