Παρασκευή, 23 Απριλίου, 2021

Αδιανόητο: κλειστή για έργα η οδός Μπαϊμπά χωρίς καμία ενημέρωση!

Αδιανόητο: κλειστή για έργα η οδός Μπαϊμπά χωρίς καμία ενημέρωση!

 

Μια πολύ δυσάρεστη έκπληξη περιμένει από σήμερα το πρωί τους πολίτες του Αγρινίου οι οποίοι έχουν κάποια δουλειά στο κέντρο ή επιθυμούν από το πρωί να διέρθουν μέσα από την πόλη.

Ο οδός Μπαϊμπά, μια από τις κεντρικότερες της πόλης, ήταν -και εξακολουθεί να είναι- κλειστή για τα πασίγνωστα πλέον έργα για λογαριασμό εταιρείας κινητής τηλεφωνίας.

Ο δρόμος ανάλογα με την κίνηση φρακάρει και ξεφρακάρει και, όπως μεταφέρουν οδηγοί στο agrinionews.gr, διασταυρώσεις όπως της Πάνου Σούλου με την Παναγοπούλου έχουν πολύ μεγάλο φόρτο καθώς εκεί συναντώνται τρεις διαφορετικές κατευθύνσεις.

Πέραν της πολύ κακής επιλογής για έργα μια τέτοια μέρα, αμέσως μετά από τριήμερο αργίας και με τους πολίτες να προσπαθούν να φροντίσουν τις υποθέσεις τους σε τράπεζες, υπηρεσίες κλπ, το αδιανόητο είναι πως για ακόμη μια φορά κλείνει ένας κεντρικότατος δρόμος χωρίς καμία ειδοποίηση!

Δεν έχει υπάρξει καμία αναφορά για το ενδεχόμενο να κλείσει η Μπαϊμπά σήμερα το πρωί και είναι απορίας άξιο πως δέχεται κάτι τέτοιο ο δήμος Αγρινίου, που ακούει και το σύνολο των παραπόνων σε τελική ανάλυση.

Είναι η πολλοστή φορά που συμβαίνει κάτι τέτοιο και πρέπει κάτι να γίνει άμεσα διότι οι πολίτες δεν έχουν μόνο υποχρεώσεις και οι εταιρίες δεν μπορεί να λειτουργούν κατά το δοκούν.

Θέματα που ενδιαφέρουν

5 Σχόλια

 1. RIPT

  Σε οποιοδήποτε κανονικό κράτος θα τους είχε μαζέψει η κλούβα πριν το καταλάβουν…

 2. Αναρχοκαπιτάλας

  @RIPT και γιατί δεν τους μάζεψε; Ποιος από όλους αυτούς που καθημερινά ψάχνουν το στραβοπάτημα κοιτάζωντας απ’ τις γρίλιες, τους τη χάρισε και δεν πήρε τηλέφωνο την αστυνομία για να τους καταγγείλει;

 3. Random

  Δε χρειάζεται καταγγελία για το αδίκημα της παρακώλυσης συγκοινωνίας.

 4. Αναρχοκαπιτάλας

  @Rantom, καταγγελία δεν χρειάζεται. Η καταγγελία θα κάνει τις αρχές που σύμφωνα με τον @RIPT κάνουν τα στραβά μάτια να κινηθούν αυτεπάγγελτα.

 5. RIPT

  Αναρχοκαπιτάλα, 30 μέτρα παραπέρα κάθονταν οι Διας, στο γνωστό σημείο που το πιάνουν όταν δε βρέχει. Τί προσπαθείς να δικαιολογήσεις;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.