Παρασκευή, 7 Αυγούστου, 2020

Εύκολο απόγευμα για την ΑΕΜ στη Γαβρολίμνη

ΑΕΜ-φιλικό

Εύκολο απόγευμα για την ΑΕΜ κόντρα στον ΑΟ Χάλκειας την Κυριακή στην Γαβρολίμνη, με την ομάδα του Μεσολογγίου να παίρνει το τρίποντο με σκορ 1-4 καθαρίζοντας ουσιαστικά το παιχνίδι από το πρώτο ημίχρονο που προηγήθηκε με 0-3.

Οι φιλοξενούμενοι είχαν από το πρώτο λεπτό της αναμέτρησης τον κυρίαρχο ρολό στο παιχνίδι καθώς και την κυκλοφορία της μπάλας, ξεκλειδώνοντας την άμυνα των γηπεδούχων στο 30΄ μετα από αριστουργηματική εκτέλεση φάουλ του Στεργίου 0-1.

Τρία λεπτά αργότερα στο 33΄ο Τσιούνης με σουτ πάνω στην κίνηση μετά από γύρισμα του Κοκώνη θα κάνει το 0-2. Για να έρθει ο Πιστιόλη με σουτ μέσα από την περιοχή δυο λεπτά πριν την ολοκλήρωση του πρώτου μέρους στο 43΄ να κάνει το 0-3 που θα είναι και το σκορ ημιχρόνου.

Στο δεύτερο μέρος ο ρυθμός θα πέσει, στο 67΄ο Τσιούνης θα ανατραπεί από τον Ανδρεόπουλο μετά από μπαλιά στην πλάτη της άμυνας με τον Ντζάνη να καταλογίζει το πέναλτι. Την εκτέλεση θα αναλάβει ο ίδιος παίκτης κάνοντας το 0-4.

Το μόνο που θα καταφέρουν οι γηπεδούχοι είναι στο 86΄ μετά από εκτέλεση κόρνερ του Παπαποστόλου στο δεύτερο δοκάρι ο αφύλακτος Αλεξόπουλος με κεφαλιά θα κάνει το τελικό 1-4.

Το παιχνίδι έγινε παρουσία αρκετών φίλων και των δυο ομάδων χωρίς να δημιουργηθεί το παραμικρό, ενώ αξιοθαύμαστη είναι και η προσπάθεια που καταβάλει η διοίκηση της ομάδας του ΑΟ Χάλκειας ώστε να υπάρχουν όσο το δυνατόν οι κατάλληλες προϋποθέσεις για την διεξαγωγή ενός παιχνιδιού.

Οι κυριότερες στιγμές του παιχνιδιού:

2΄εκτέλεση φάουλ του Τσιούνη με την μπάλα να κοντράρει στο τοίχος και να καταλήγει κόρνερ. Εκτέλεση του κόρνερ κεφαλιά Παναγιωτόπουλου άουτ.

7΄εκτελεση πλαγίου για τους φιλοξενούμενους, ατομική προσπάθεια από δεξιά του Στεργίου και σουτ θα αποκρούσει ο Ανδρεόπουλος, νέο σουτ του Ντζιμάνη άουτ.

18΄εκτελεση κόρνερ Βασιλόγιαννη στο δεύτερο δοκάρι, κεφαλιά Τσιούνη, λίγο άουτ.

20΄γυρισμα του Βασιλόγιαννη στην μικρή περιοχή, θα διώξουν έγκαιρα τον κίνδυνο οι αμυντικοί.

21΄σεντρα σουτ του Ψυχογίου, θα μαζέψει ο Καραγκούνης.

30΄Γκοολ, αριστουργηματική εκτέλεση φάουλ του Στεργίου με την μπάλα να περνάει πάνω από το τοίχος και να καταλήγει στα δίχτυα 0-1.

31΄σουτ του Νασόπουλου θα μαζέψει ο Καραγκούνης.

33΄Γκοολ, γύρισμα του Κοκώνη από δεξιά στο ύψος της μεγάλης περιοχής, σουτ πάνω στην κίνηση του Τσιούνη 0-2.

42΄γυρισμα στην περιοχή του Βασιλόγιαννη, σουτ του Τσιούνη με την μπάλα να κοντράρει και να περνάει κόρνερ.

43΄Γκοολ, σέντρα του Κοκώνη, ο Πιστιόλης θα κάνει την προσποίηση για να αποφύγει τον αντίπαλο και με σουτ θα στείλει τη μπάλα στα δίχτυα 0-3.

53΄σέντρα του Κοκώνη, κεφαλιά ψαράκι του Πιστιόλη εντυπωσιακή απόκρουση του Ανδρεόπουλου, σουτ του Μιχαλόπουλου από πλάγια θέση άουτ.

67΄Γκοολ, μπαλιά στην πλάτη της άμυνας για τον Τσιούνη που θα βγει απέναντι από τον Ανδρεόπουλο με τον τελευταίο να τον ανατρέπει μέσα στην περιοχή και πέναλτι. Την εκτέλεση θα αναλάβει ο Τσιούνης κάνοντας το 0-4.

75΄σουτ από πλάγια θέση του Κοκώνη λίγο άουτ.

81΄σουτ του Λίτσου άουτ.

82΄νεα σέντρα από τον Κοκώνη, κοντρόλ και ψαλιδάκι στο ύψος της μεγάλης περιοχής του Τσιούνη άουτ.

86΄Γκοολ, εκτέλεση κόρνερ του Παπαποστόλου στο δεύτερο δοκάρι, ο αφύλακτος Αλεξόπουλος με κεφαλιά θα κάνει το 1-4 που θα είναι και το τελικό σκορ.

Διαιτητές της αναμέτρηση οι κ.κ Ντζανής, Κολοσιώνης και Βαλλιάνος.

ΑΟ Χάλκειας: (Περικλής Παπαποστόλου) Ανδρεόπουλος, Ψυχογιός, Βαλής, Γεωργακόπουλος, Νασόπουλος, Βήτος (67΄Κάκκος), Ανδριτσόπουλος (75΄Σανιδάς), Παπαποστόλου, Βαλμάς, Γιαβρούτας (81΄Μυλωνάς), Αλμπάνης (46΄Αλεξόπουλος).

ΑΕ Μεσολογγίου: (Γιώργος Γιάκος) Καραγκούνης, Κοκώνης, Κοντομήτσος, Παναγιωτόπουλος, Τζαμαλής (67΄Λίτσος), Ντζιμάνης, Τσιούνης (86΄Μάκα), Καλοκαίρης, Πιστιόλης, Στεργίου (46΄Μιχαλόπουλος), Βασιλόγιαννης (67΄Φονταλής).

aitosports.gr

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.