Πέμπτη, 29 Οκτωβρίου, 2020

Η ΑΕΜ για την 192η Επέτειο Εξόδου της Φρουράς του Μεσολογγίου

aem-exodos

Ανακοίνωση με την οποία αναφέρεται στην 192η Επέτειο Εξόδου της Φρουράς του Μεσολογγίου εξέδωσε η Αθλητική Ένωση Μεσολογγίου. Αναλυτικά αναφέρει τα εξής:
Με αφορμή την 192η Επέτειο Εξόδου της Φρουράς του Μεσολογγίου, η Αθλητική Ένωση Μεσολογγίου ως αναπόσπαστο κομμάτι της πόλης με την σειρά της τιμά και αποτίει φόρο τιμής σε εκείνους τους ήρωες, που έκαναν πράξη τις λέξεις Ελευθερία ή Θάνατος.
Απλοί πολίτες, γυναίκες, άντρες, γέροντες και παιδιά που πολεμούσαν με τα όπλα της ψυχής τους και της πίστης τους, έτοιμοι να θυσιαστούν για τα πραγματικά και μεγάλα ιδανικά τους. Αυτό είναι το βασικό συστατικό του διαχρονικού μηνύματος που έστειλε το Μεσολόγγι στον κόσμο όλο: Μια πόλη, μια ψυχή, μια καρδιά και μια θυσία με ένα ανεξίτηλο όνομα, Έξοδος!
Για εμάς, όπως και για κάθε Μεσολογγίτισσα, Μεσολογγίτη ή κάθε Ελεύθερο Άνθρωπο οι μέρες αυτές είναι μέρες προσμονής, υπερηφάνειας, πάθους, σεβασμού και πάνω απ’ όλα ευγνωμοσύνης.
Η Ιερή Πόλη του Μεσολογγίου το Σάββατο 31 Μαρτίου και την Κυριακή των Βαΐων 1 Απριλίου τιμάει τους Ελεύθερους Πολιορκημένους!
Να ζει το Μεσολόγγι!

Agriniowebradio.gr: Ενημέρωση και μουσική όπως θα ήθελες ν΄ακούς

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.