Πέμπτη, 17 Σεπτεμβρίου, 2020

Νέες αεροπορικές συνδέσεις του Ακτίου με Λονδίνο και Ανόβερο το 2019

αεροδρόμιο-Ακτίου Νέες συνδέσεις έρχονται το 2019 για το αεροδρόμιο του Ακτίου με Λονδίνο και Ανόβερο.

Εκτός από τις πολύπλευρες δράσεις και ενέργειες της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων, προκειμένου να βρίσκεται σε υψηλά επίπεδα η τουριστική ζήτηση, η συνεργασία με τις αεροπορικές εταιρείες πραγματώνει και σηματοδοτεί την συνεχή άνοδο του τουριστικού ρεύματος προς τα νησιά των Ιονίων.

Σε συνεργασία με την αεροπορική εταιρεία «RYANAIR», έχουν μέχρι στιγμής προγραμματιστεί οκτώ πτήσεις την εβδομάδα επί πλέον, οι οποίες αρχίζουν από τον ερχόμενο Απρίλιο.

Για την Κέρκυρα έχουν ήδη ανακοινωθεί νέες πτήσεις από τα αεροδρόμια Λονδίνου (SouthEnd), Μπολόνια και Λίβερπουλ (συνολικά έξη πτήσεις), ενώ χθες ανακοινώθηκαν άλλες δύο πτήσεις ανά εβδομάδα (Τετάρτη και Σάββατο) για την Κεφαλονιά από Βερολίνο (Tegel), από 03 Απριλίου έως 26 Οκτωβρίου.

Όλες οι παραπάνω πτήσεις συμβάλλουν αποτελεσματικά στην επιμήκυνση της τουριστικής περιόδου σε επτάμηνη βάση, αλλά επί πλέον παρέχουν την δυνατότητα στις τοπικές κοινωνίες (και όχι μόνον) να ταξιδεύουν από τον τόπο τους στο εξωτερικό σε χαμηλότερους αεροπορικούς ναύλους.

Για το αεροδρόμιο του Ακτίου:

Επίσης στο πλαίσιο της συνεργασίας της Π.Ι.Ν με την αεροπορική εταιρεία «BRITISH AIRWAYS», ανακοινώθηκαν δύο νέες συνδέσεις την εβδομάδα από Λονδίνο (Heathrow) με Άκτιο από 29 Μαΐου έως 29 Σεπτεμβρίου (Τετάρτη και Κυριακή).

Αυτό θα συμβάλλει στην μείωση του ελλείμματος αεροπορικών θέσεων από την Μεγάλη Βρετανία το οποίο παρουσιάστηκε μετά την αναστολή πτήσεων της αεροπορικής εταιρείας «Monarch Airlines» το 2017.

Παράλληλα, ανακοινώθηκε η σύνδεση του Ακτίου με το Ανόβερο από την αεροπορική εταιρεία «CONDOR» από 21 Μαΐου έως 08 Οκτωβρίου (κάθε Τρίτη).

Όπως σημειώνει ο αντιπεριφερειάρχης Τουρισμού Σπύρος Γαλιατσάτος, «Τα νέα εδραιώνουν την πεποίθηση για μια ακόμα καλύτερη ποσοτικά και ποιοτικά τουριστική περίοδο το 2019, αλλά και επιβραβεύουν τις δράσεις της Π.Ι.Ν για την περαιτέρω διείσδυση στη Γερμανική αγορά».

Πηγή: money-tourism.gr

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.