Τετάρτη, 25 Νοεμβρίου, 2020

Σε μαύρα χάλια η Αερογέφυρα Αγρινίου, επικίνδυνη περίφραξη για τους οδηγούς

Είναι γνωστή η κατάσταση στην οποία βρίσκεται εδώ και χρόνια η Αερογέφυρα πάνω από την εθνική οδό στο Αγρίνιο.

Όπως δείχνουν και οι φωτογραφίες που έχει στη διάθεσή του το agrinionews.gr η εικόνα παραπέμπει σε πολλές δεκαετίες πίσω, με πινακίδες σκουριασμένες από χρόνια, ελλιπή σήμανση, φθαρμένη περίφραξη και πλήθος από σκουπίδια που ποτέ δεν μαζεύονται. Κι όλα αυτά πολύ κοντά σε σπίτια περίοικων καθώς, στο ύψος της Αερογέφυρας αλλά και κάτω από αυτήν, υπάρχουν κατοικίες.

Κάτι σημαντικό που καταγγέλλουν αρκετοί αναγνώστες, επίσης, είναι το επικίνδυνο σκουριασμένο κομμάτι από κιγκλίδωμα το οποίο εξέχει μέσα στο οδόστρωμα! Είναι βέβαιο ότι σε ενδεχόμενο ατύχημα θα αποβεί μοιραίο και το ενδιαφέρον είναι πως τοποθετήθηκε εκεί πριν από χρόνια γιατί μεταξύ του οδοστρώματος και του κανονικού στηθαίου υπάρχει ένα μεγάλο κενό!

Η εικόνα είναι ξεκάθαρα τριτοκοσμική, η Αερογέφυρα είναι από τα πιο άσχημα μέρη του Αγρινίου, ας διορθωθεί τουλάχιστον το κάγκελο που εξέχει, όπως ζητούν οι κάτοικοι της περιοχή και οι διερχόμενοι, είτε προς την εθνική οδό, είτε προς το νεκροταφείο και το νέο γήπεδο μπάσκετ, είτε προς το Γιαννούζι.

Θέματα που ενδιαφέρουν

2 Σχόλια

  1. Ανώνυμος

    Σε τραγική κατάσταση είναι και το πεζοδρόμιο κάτω από την αερογεφυρα στην κατεύθυνση προς ΚΤΕΛ. Έχει κλείσει από τις πικροδάφνες και τα βάτα με αποτέλεσμα οι πεζοί να αναγκάζονται να κατεβαίνουν στο οδόστρωμα της εθνικής οδού με τους κινδύνους που αυτό συνεπάγεται.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.