Τετάρτη, 27 Ιανουαρίου, 2021

Άφαντος ο ληστής, μεγάλη η λεία

Άφαντος ο ληστής,  μεγάλη η λεία

2

Σε πλήρη εξέλιξη είναι οι αναζητήσεις της αστυνομίας για τον δράστη της χθεσινής ληστείας στα ΕΛΤΑ του Παναιτωλίου. Πέραν των ερευνών για τον εντοπισμό του οι αστυνομικές αρχές εξετάζουν κάθε στοιχείο που μπορεί να οδηγήσει στην εξιχνίαση και στην ταυτοποίηση των στοιχείων.
Η μηχανή, τύπου τσόπερ, με την οποία αρχικά διέφυγε ο δράστης και την οποία εγκατέλειψε στη συνέχεια σε σημείο του δρόμου Παναιτώλιο- Αβόρανη ήταν χωρίς πινακίδες και ιδιοκτησίας ατόμου από την Αττική ενώ δεν είχε δηλωθεί κλοπή της. Αναζητείται λοιπόν και αυτό το άτομο για να ξεκαθαρίσει την υπόθεση.
Το πιστόλι που ο δράστης πέταξε σε απόσταση 10 μέτρων από τον τόπο της ληστείας αποδείχτηκε κρότου λάμψης με αβολίδοτα φυσίγγια.
Ξεκαθάρισε επίσης η εικόνα για τη λεία της ληστείας, η οποία όπως προέκυψε από την σχετική απογραφή ανέρχεται στο ποσό των 5285 ευρώ.
Όπως είναι φυσικό υπό εξέταση είναι όλα τα ενδεχόμενα για τον τρόπο διαφυγής του δράστη καθώς δεν αποκλείεται να τον περίμενε συνεργός με άλλο όχημα στο σημείο που άφησε τη μηχανή.

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.