Τρίτη, 27 Οκτωβρίου, 2020

Με αφιέρωμα στον ήρωα Γιώργο Μπαλταδώρο η εκδήλωση του Ιερού Ναού Αγίου Δημητρίου Αγρινίου

baltadoros708mirageΤην Κυριακή, 13 Μαΐου 2018, στις 8:00 το απόγευμα, ο Ιερός Ναός Αγίου Δημητρίου Αγρινίου διοργανώνει και  προσκαλεί στην εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί στον περίβολο του   Ναού Αγίου  με την ευκαιρία της λήξεως των πνευματικών ευκαιριών που διοργάνωσε   για την περίοδο 2017/2018 καθώς και με την ευκαιρία του πέρατος των μαθημάτων του Κοινωνικού Φροντιστηρίου «Άγιος Ιωάννης ο Βραχωρίτης».
Όπως αναφέρει στην ενημέρωση-πρόσκληση «η φετινή εκδήλωση θα είναι αφιερωμένη στην Ελλάδα που κυκλώθηκε από σύννεφα που απειλούν να αλλοιώσουν το ήθος της και να φθείρουν την πολιτισμική ιδιοπροσωπία των Ελλήνων. Η εθνική ευσυνειδησία είναι σημαντική για τον καθένα που επιθυμεί να περιφρουρήσει την πνευματική ανεξαρτησία και την αυτονομία της πατρίδας του».
Γι’ αυτό το λόγο, η φετινή εκδήλωση που φέρει τον τίτλο «Ελλάδα το καλύτερο κομμάτι της καρδιάς μας», θα περιλαμβάνει αφιέρωμα στον ήρωα σμηναγό Γεώργιο Μπαλταδώρο, πιλότο του αεροσκάφους Mirage 2000-5 της Πολεμικής Αεροπορίας, το οποίο κατέπεσε στο Αιγαίο.

Το πρόγραμμα:
-Εισαγωγή
-Ύμνοι από τη Βυζαντινή Χορωδία Ιεροψαλτών Αγρινίου
-Τραγούδια για το Αιγαίο από τη Νεανική – Παιδική Χορωδία του Ιερού Ναού Αγίου Δημητρίου Αγρινίου και ειδικό αφιέρωμα – τραγούδι στον ήρωα πιλότο Γεώργιο Μπαλταδώρο , που έπεσε υπερασπιζόμενος το Αιγαίο
-Παρουσίαση του DVD «Ελλάδα το καλύτερο κομμάτι της καρδιάς μας»
-Χαιρετισμός παιδιών του κοινωνικού φροντιστηρίου «Άγιος Ιωάννης ο Βραχωρίτης»
-Βράβευση των εθελοντών καθηγητών του κοινωνικού φροντιστηρίου «Άγιος Ιωάννης ο Βραχωρίτης»
– Βράβευση των διευθυντών του 6ου και του 2ου Γυμνασίου Αγρινίου
-Παραδοσιακοί χοροί με ζωντανή μουσική με τραγούδια για το Αιγαίο και την Ελλάδα μας

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.