Κυριακή, 11 Απριλίου, 2021

Αφήνει το Μέγαρο Μαξίμου ο Μητσοτάκης -Μετακομίζει το πρωθυπουργικό γραφείο στο υπ. Διοικητικής Μεταρρύθμισης

Αφήνει το Μέγαρο Μαξίμου ο Μητσοτάκης -Μετακομίζει το πρωθυπουργικό γραφείο στο υπ. Διοικητικής Μεταρρύθμισης

Με μια… μετακόμιση ξεκινάει τη θητεία του ως πρωθυπουργός ο Κυριάκος Μητσοτάκης, καθώς, όπως φαίνεται, αφήνει το Μέγαρο Μαξίμου και ετοιμάζεται να στήσει το πρωθυπουργικό γραφείο στον 5ο όροφο του υπ. Διοικητικής Μεταρρύθμισης.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Κυριάκος Μητσοτάκης αύριο στις 13:00 θα ορκιστεί πρωθυπουργός και ακολούθως θα πάει στο Μέγαρο Μαξίμου για την παράδοση παραλαβή από τον Αλέξη Τσίπρα. Ωστόσο, δεν θα μείνει για πολύ. Στους σχεδιασμούς του Κυριάκου Μητσοτάκη είναι να στήσει το στρατηγείο του στο πρώην γραφείο του (ως υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης) στον 5ο όροφο του εν λόγω υπουργείου. Στο Μέγαρο Μαξίμου θα γίνονται μόνο οι επίσημες συναντήσεις με ξένους ηγέτες και παρόμοιες εκδηλώσεις.

Στον τέταρτο όροφο θα έχει το γραφείο του ο διευθυντής του πρωθυπουργικού γραφείου, ο κ. Γρηγόρης Δημητριάδης, ο υφυπουργός παρά τω πρωθυπουργώ, κ. Άκης Σκέρτσος και ο διευθυντής του Γραφείου Τύπου, κ. Κωνσταντίνος Ζούλας. Δείτε τα τελικά αποτελέσματα εκλογών 2019 και λεπτό προς λεπτό τις εξελίξεις σε σχέση με τις Εθνικές εκλογές 2019 εδώ. Εντωμεταξύ, η μάχη του σταυρού κρύβει εκπλήξεις, δείτε εδώ ποιοι μπαίνουν και ποιοι δεν μπαίνουν στη βουλή.

iefimerida.gr

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.