Κυριακή, 24 Ιανουαρίου, 2021

Άφησε σημείωμα ο Αγρινιώτης που εξαφανίστηκε στο Άγιο Όρος

Άφησε σημείωμα ο Αγρινιώτης που εξαφανίστηκε στο Άγιο Όρος

Στο «κόκκινο» είναι η αγωνία για την τύχη του 61χρονου Αγρινιώτη Αναστάσιου Πρέμου που εξαφανίστηκε στο Άγιο Όρος έχοντας δώσει για τελευταία φορά σημεία ζωής την 8η Νοεμβρίου.

Άκαρπες προς το παρόν απέβησαν οι έρευνες ενώ στη «γραμμή ζωής»  αναρτήθηκε ειδοποίηση Silver Alert για τον 61χρονο. «Υπάρχει εξαφάνιση ηλικιωμένου από την περιοχή του Αγίου Όρους. Εάν γνωρίζετε κάτι επικοινωνήστε με τη ΓΡΑΜΜΗ ΖΩΗΣ, όλο το 24ωρο, στην Εθνική Γραμμή SOS 1065», αναφέρεται .

Η προανάκριση για την υπόθεση ενεργείται από το Αστυνομικό Τμήμα Αγίου Όρους που εδρεύει στις Καρυές.

Ο αγνοούμενος συνταξιούχος της ΔΕΗ , πατέρας ενός παιδιού, έφτασε στην Ουρανούπολη Χαλκιδικής με το αυτοκίνητο του στις 4 Νοεμβρίου,  στο Άγιο Όρος εισήλθε τρεις μέρες αργότερα , διέμενε στην Ιερά Μονή Ξενοφώντος και τελευταία φορά εθεάθη την 8η Νοεμβρίου.

Μοναχός που αντιλήφθηκε την απουσία του ειδοποίησε τις Αρχές και ξεκίνησαν οι έρευνες για τον εντοπισμό του. Σύμφωνα με το anikolouli.gr , o σάκος του εντοπίστηκε στο κελί που φιλοξενούνταν ενώ σε απόσταση περίπου πεντακοσίων μέτρων από τον λιμένα της Μονής βρέθηκαν πάνω σε βράχο τα ρούχα που φορούσε , το δελτίο της αστυνομικής του ταυτότητας και το διαμονητήριο του.

Σύμφωνα ωστόσο με πληροφορίες του agrinionews.gr ο 61χρονος  φέρεται να άφησε και σημείωμα το οποίο έχουν στα χέρια τους οι αστυνομικές αρχές, διαφωτίζει πτυχές της υπόθεσης αλλά και επιτείνει την ανησυχία για την τύχη του.

Άλλες πληροφορίες αναφέρουν πως το Λιμενικό Τμήμα Δάφνης Αγίου Όρους, με δύο σκάφη, ενεργεί έρευνες από την ημέρα της δήλωσης εξαφάνισης, ενώ , αφού δεν εντοπίστηκε κάτι το πρώτο 48ωρο, οι έρευνες των Λιμενικών γίνονται πλέον ανά διαστήματα. Στις προσπάθειες για εντοπισμό οποιουδήποτε επιπλέον στοιχείου συμβάλουν και τα δρομολογιακά πλοία που έχουν ενημερωθεί σχετικά.

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.