Κυριακή, 5 Απριλίου, 2020

Αφίσες από κάθε μήνα και κάθε… event στους τοίχους του Αγρινίου

Γιορτή με προβατίνα και ένα τόνο κοντοσούβλι τον Ιούνιο, Βελισσάρης τον Ιούλιο, η Μαρία η Πενταγιώτισσα αρχές Σεπτεμβρίου! Όλα στους τοίχους του Αγρινίου, έτσι για να θυμούνται οι παλιότεροι!
Διότι θα μαζεύουμε τώρα όλα αυτά από καφάο, τοίχους κεντρικών κτιρίων κλπ; Βέβαια, λείπει μια αφίσα από τον Αύγουστο κι απλά η στήλη την χρωστάει! Δεν τίθεται θέμα…
Σοβαρά τώρα, δεν είναι χάρμα να βλέπεις ακόμα στους τοίχους τις γιορτές, τα πανηγύρια και τα θεατρικά ως αναδρομή στο τελευταίο διάστημα; Κι όχι μόνο, γιατί να το περιορίσουμε στους τελευταίους μήνες;
Η ομορφιά δεν σταματά, συνεχίζεται κάθε μήνα στην αφισοκολλημένη πόλη. Κι επειδή σίγουρα η απάντηση είναι το γνωστό «δεν υπάρχει προσωπικό για να κατεβάζει αφίσες σε κάθε περιοχή του Αγρινίου», να πούμε την πρότασή μας.
Όποιος ανεβάζει αφίσες να αναλαμβάνει κι ότι θα τις κατεβάσει! Δεν είναι καθόλου δύσκολο να βρεθεί ποιος είναι κάθε φορά. Μα όλα τούτη η στήλη πρέπει να τα σκέφτεται;

ο (υ)περαστικός

 

Θέματα που ενδιαφέρουν

6 Σχόλια

 1. Αναρχοκαπιτάλας

  Όλη η Ελλάδα ξεβλαχεύει, το Αγρίνιο επιμένει κλαρίνο, πρατίνα, διορισμός και μέρισμα

 2. ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΑ ΣΚΕΠΤΟΜΕΝΟΣ

  Είναι απλό: Αν δεν κατεβαίνει η αφίσα μετά την εκδήλωση, ο καταστηματάρχης η ο οποιοσδήποτε φορέας η άτομο που οργάνωσε την εκδήλωση να πληρώνει ένα πρόστιμο.

  Το πρόστιμο να είναι ανάλογο των ημερών μετά την εκδήλωση. πχ 2 μέρες μετά -1000 €, 5 μέρες μετά 2000 €, 10 μέρες μετά 5000 €.

  Είμαι περίεργος να δώ αντιδράσεις.

  Πως αλλιώς πιστεύετε ότι θα διορθωθούν κάποια πράγματα ;

  Η άλλη λύση είναι να υπάρξει υπηρεσία του Δήμου την οποία θα πληρώνει όποιος θέλει να βάλει αφίσες και θα έχει την εποπτεία της αφαίρεσης μετά την εκδήλωση.

 3. Ανώνυμος

  κάνετε λαθος πως δεν κατεβαίνει η αφισα .Την ξεκολαει ο

 4. george ts

  κανετε λαθος πως δεν κατεβαινει η αφισα την ξεκολαει ο
  επομενος την πεταει κατω και κολαει τη δικια του

 5. Rock FM

  ΤΡΩΝΕ ΠΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΧΟΡΕΥΟΥΝ ΤΖΑΜΠΑ ΣΤΑ ΠΡΩΤΑ ΤΡΑΠΕΖΙΑ ΜΕΣΑ ΣΤΗΣ ΛΑΣΠΕΣ , ΘΑ ΤΟΥΣ ΒΑΛΟΥΝ ΚΑΙ ΠΡΟΣΤΙΜΑ ;;;;;;; ΔΕΝ ΠΑΤΕ ΚΑΛΑ.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.