Δευτέρα, 26 Οκτωβρίου, 2020

Αυτή είναι η γυναίκα που δολοφονήθηκε στην Μάνδρα

καρζιΣε άγρια εκτέλεση παραπέμπει το σκηνικό δολοφονίας της άτυχης 51χρονης Φρειδερίκης Καρζή. Οι αστυνομικοί που έκαναν την αυτοψία στον χώρο διαπίστωσαν ότι φέρει δύο
τραύματα στο κεφάλι, που παραπέμπει σε μαφιόζικο χτύπημα, ενώ βρέθηκαν και οι δύο κάλυκες από το πιστόλι που έριξε τις φονικές βολές.

Πρώην σύζυγος του επιχειρηματία που μάλιστα ασχολήθηκε και με το ποδόσφαιρο ως πρόεδρος της ΠΑΕ ΤΡικάλων είναι η άτυχη 51χρονη γυναίκα που δολοφονήθηκε στην Μάνδρα.

Σύμφωνα με πληροφορίες του bloko.gr, το θύμα υπήρξε σύζυγος του κ. Χρήστου Γιαλιά, με τον οποίο μέχρι τη διάζευξη του απέκτησαν δύο παιδιά. Ο κ. Γιαλιάς ωστόσο, πέρα από τις επιχειρηματικές δραστηριότητες (εταιρίες στο χώρο των φορτοεκφορτώσεων) και τις αθλητικές κοινωνικές, έχει απασχολήσει στο παρελθόν τις διωκτικές αρχές για κατοχή μεγάλων ποσοτήτων όπλων μεταξύ των οποίων και καλάσνικοφ, αλλά και για “υπενοικιάσεις” Πακιστανών εργατών για απασχόληση σε εργοστάσια και χωράφια του Θριάσειου.

Μετά το διαζύγιο ωστόσο, το θύμα που δολοφονήθηκε με δύο σφαίρες από πυροβόλο όπλο, είχε συνάψει σχέση με έναν άνδρα από την Τρίπολη, με τον οποίο αναγκάστηκε να διακόψει όταν τα παιδιά της έμαθαν γι αυτήν. Ο ερωτευμένος άνδρας όμως, φέρεται ότι άρχισε να την παρενοχλεί συστηματικά με αποστολή λουλουδιών στο σπίτι και διαρκείς τηλεφωνικές οχλήσεις, με αποτέλεσμα να καταφύγει μαζί με μια αστυνομικό φίλη της στον εισαγγελέα, ζητώντας να γίνουν συστάσεις ώστε να την αφήσει την ήσυχη, στον πρώην σύντροφο της.

Η φωτογραφία από το facebook της άτυχης γυναίκας.

bloko.gr 

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.