Τετάρτη, 3 Μαρτίου, 2021

Αυτή είναι η σύμβουλος του Κουρουμπλή που κορόιδευε τον Μητσοτάκη στη Βουλή (video)

Αυτή είναι η σύμβουλος του Κουρουμπλή που κορόιδευε τον Μητσοτάκη στη Βουλή (video)

kouroumplis vouli
Σε πρόσωπο της ημέρας εξελίχθηκε η σύμβουλος του υπουργού Ναυτιλίας Παναγιώτη Κουρουμπλή η οποία εξόργισε τόσο τον Πρόεδρο της ΝΔ Κυριάκο Μητσοτάκη, όσο και τον βουλευτή Ποταμιού Γιώργο Αμυρά με τη στάση της στην επιτροπή Περιβάλλοντος της Βουλής, όπου έκανε μορφασμούς και γελούσε ενώ μιλούσαν οι πολιτικοί αντίπαλοι του υπουργού.

Πιο συγκεκριμένα, όλα ξεκίνησαν όταν κατά την διάρκεια της τοποθέτησης του κ. Μητσοτάκη για την οικολογική καταστροφή στον Σαρωνικό, η σύμβουλος του κ. Κουρουμπλή φάνηκε να γελάει εις βάρος του και να τον σχολιάζει.

Όταν το κατάλαβε ο κ. Μητσοτάκης και μάλιστα την ώρα που αντάλλασσε σκληρές κουβέντες με τον κ. Κουρουμπλή, εξοργίστηκε.

Η σύμβουλος του υπουργού Ναυτιλίας που καθόταν πίσω από τον κ. Κουρουμπλή φαίνεται πως «σχολίαζε» με γκριμάτσες και γελάκια τα όσο έλεγε από το βήμα της επιτροπής ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Τότε, ο Κυριάκος Μητσοτάκης σε έντονο ύφος ζήτησε από τον υπουργό «ή να  μαζέψετε τη σύμβουλό σας ή να αποχωρήσει αν δεν μπορεί να σοβαρευτεί».

Μάλιστα, λίγο αργότερα και ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του Ποταμιού Γιώργος Αμυράς, έθεσε το θέμα της συμβούλου του κ. Κουρουμπλή λέγοντας «την παρακολουθώ τόση ώρα, πρώτη φορά βλέπω σύμβουλο να παρακολουθεί και να κάνει γκριμάτσες; Που νομίζετε κυρία μου ότι είστε στο «Μάπετ Σώου; Να αποχωρήσει αμέσως, δεν  μπορεί να μας σχολιάζει, εδώ είναι φιλοξενούμενη».

Ο βουλευτής της ΝΔ Γιάννης Πλακιωτάκης, ζήτησε την αποβολή της με την πρόεδρο της Επιτροπής όμως να λέει ότι από την θέση της δεν μπορεί να βλέπει εάν πραγματικά η σύμβουλος του υπουργού έκανε γκριμάτσες. Πάντως, εν συνεχεία ο κ. Κουρουμπλής, λαμβάνοντας το λόγο, είπε πως θα αποχωρήσει, και εν τέλει όντως αποχώρησε η σύμβουλος.

Πηγή: thecaller.gr

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.