Τρίτη, Μάιος 21, 2019

Αυτογκόλ!

(Νέο) αυτογκόλ του δήμου Αγρινίου με τον Παναιτωλικό να μην χαρίζεται…

IMG-20180704-WA0005-750x350 Το κατάφεραν και αυτό κάποιοι «φωστήρες» της δημοτικής αρχής Αγρινίου . Να στρέψουν τον Παναιτωλικό εναντίον τους…

Οι επικοινωνιακοί χειρισμοί-ανέκδοτο και οι προσωπικές τακτικές συγκεκριμένων προσώπων εκθέτουν ανεπανόρθωτα το δήμο… Καιρό τώρα συμβαίνει αυτό, σε διάφορες εκφάνσεις.
Αντιδήμαρχοι παίζουν το παιχνίδι τους, λειτουργούν επιλεκτικά και στο χώρο των μέσων ενημέρωσης. Προφανώς έχουν ανασφάλειες… Για κάποιο παράδοξο λόγο ωστόσο αυτοί επιβραβεύονται.

Ο Παναιτωλικός σήμερα υπήρξε κόλαφος για το Πάρκο. Το πρωί εξέφρασε τις ευχαριστίες του στον Δήμο Αγρινίου για την παραχώρησή του και για τις εργασίες που πραγματοποίησε.
Επανήλθε  ωστόσο το απόγευμα στο θέμα καταγγέλλοντας τη δημοτική αρχή για επικοινωνιακή εκμετάλλευση του γεγονότος. «Ο ρόλος της Δημοτικής αρχής δεν μπορεί να περιορίζεται στα λόγια. Από τις πράξεις κρίνεται. Το Πάρκο ήταν και παραμένει ΚΛΕΙΣΤΟ για τους Αγρινιώτες. Με ευθύνη που επιμερίζεται σε πρώην και νυν. Αυτή είναι η πραγματικότητα την οποία κανένας δεν έχει το δικαίωμα να αλλοιώνει εκμεταλλευόμενος την παρουσία του Παναιτωλικού εκεί», αναφέρει ο Παναιτωλικός.

Ίσως βέβαια και να έχει και άλλη σκοπιμότητα η ανακοίνωση της ΠΑΕ. Άδραξε την ευκαιρία (από το αυτογκολ του δήμου ) ο Παναιτωλικός για να καταστήσει σαφές πως δεν είναι με καμία δημοτική αρχή…Το πως κατέληξε η σχέση του με τη δημοτική αρχή Μοσχολιού το ξέρει όλο το Αγρίνιο . Καιρό τωρα ωστόσο διακινείται πως δεν περνουν την καλύτερη τους φάση και οι σχέσεις της ΠΑΕ με τη σημερινή δημοτική αρχή.

Θέματα που ενδιαφέρουν

1 Σχόλιο

  1. Δημήτρης

    Πολύ κοπι παστε που λέει και ο μουστάκιας

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.