Τρίτη, 20 Απριλίου, 2021

Παρουσιάστηκε στον Αστακό η αυτοβιογραφία του Θωμά Μαύρου (φωτο)

Παρουσιάστηκε στον Αστακό η αυτοβιογραφία του Θωμά Μαύρου (φωτο)

Η αυτοβιογραφία του παλαίμαχου ποδοσφαιριστή της ΑΕΚ, Θωμά Μαύρου, παρουσιάστηκε χθες (Παρασκευή 17 Αυγούστου 2018) στον Αστακό, στον αύλειο χώρο της Κοινωφελούς Επιχείρησης Δήμου Ξηρομέρου (Παραλιακή οδός).

Το βιβλίο και τον Θωμά Μαύρο, προλόγισαν ο δήμαρχος Ξηρομέρου Ερωτόκριτος Γαλούνης και ο Πρόεδρος της Κοινωφελούς Κώστας Γεωργούλας. Συντόνιζε ο Δημήτρης Στεργίου – Πρόεδρος της Ομοσπονδίας Ξηρομεριτών (ΟΠΣΥΞ), ενώ στο πάνελ παρακάθισαν, εκτός του παλαίμαχου ποδοσφαιριστή, ο Γιώργος Μανδέλος – Παλαίμαχος Ποδοσφαιριστής του Παναιτωλικού, ο Νίκος Δευτεραίος – Γενικός Αρχηγός της ΑΕΚ και Γενικός Γραμματέας της λέσχης Ιστορίας και Πολιτισμού της ΑΕΚ και ο Νίκος Βαμβακούλας – Παλαίμαχος Διεθνής Ποδοσφαιριστής, οι οποίοι στις ομιλίες τους καλωσόρισαν τον Θωμά Μαύρο στον Αστακό και αναφέρθηκαν στα ποδοσφαιρικά κατορθώματά του.

Ο παλαίμαχος άσσος Θωμάς Μαύρος μιλώντας τελευταίος καθήλωσε το ακροατήριο με αυτά που έβγαιναν από το στόμα του «θεού», καταχειροκροτήθηκε και ο κόσμος αγόρασε το βιβλίο και ζητούσε μια χειρόγραφη αφιέρωση από το ίνδαλμα των οπαδών της ΑΕΚ.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν: ο Δημήτρης Στρατούλης, μέλος του πολιτικού συμβουλίου της ΛΑΕ και πρώην υπουργός Κοινωνικής Ασφάλισης, ο Σταύρος Καραγκούνης πρώην Διευθυντής του Γραφείου του Υπουργού Υποδομών, ο εφέτης Αλέξανδρος Σάββας, οι παλαίμαχοι παίκτες Σίνισα Γκόκιτς, Ντανιέλ Μπατίστα, Αθανάσιος Μπέλλος, Θοδωρής Αρμύλαγος, Αντώνης Μανίκας, Λάμπρος Γεωργιάδης, εκπρόσωποι αθλητικών σωματείων της περιοχής, κ.α.

Η εκδήλωση διοργανώθηκε από την Κοινωφελή Επιχείρηση Δήμου Ξηρομέρου.

Πηγή: xiromeronews.blogspot.com

Περισσότερες φωτογραφίες εδώ.

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.