Κυριακή, 19/08/2018

Παπακαμμένου Φροντιστήρια Αγγλικών τέντες μπινιάρος
PRAKTIKA Κρέατα ΑΥΦΑΝΤΗΣ Olonmas Φαρμακείο

Aς αφυπνισθεί το Αγρίνιο γεωπονικά

IMG_20180321_124147

Ακούω να ιδρύεται Γεωργική Σχολή στα Γιάννενα, Γεωπονική στην Άρτα και ότι δεν είναι παρίες οι Αρταίοι. Ακούω να υπόσχονται Γεωπονικά τμήματα στην Αιτωλ/νία και δεν τους πιστεύω. Το τάξιμο είναι εύκολο κυρίως όταν νομίζουν ότι απευθύνονται σε κάφρους. Με τα ΘΑ έχουν κερδηθεί πολλές εκλογικές μάχες κατά την μεταπολίτευση. Μάλιστα αποφεύγουν να αποσαφηνίσουν πλήρως τον σχεδιασμό επί χάρτου, πράγμα το οποίο ενισχύει την διαμάχη των πρωτευουσιάνων και της αγροτούπολης που δεν δικαιούται να έχει ούτε ιερά Μητρόπολη.
Οι ψηφοθηρευτές κλείνουν το μάτι κατά πως τους βολεύει. Ακούω βουλευτή της Βοιωτίας να ζητάει μεταφορά του Γεωπονικού πανεπιστημίου στην Βοιωτία και δίνουν προίκα την Κωπαίδα.
Ψυχανεμίζομαι με αυτά που ακούω ότι ο Δήμος Λειβαδιάς κινείται απόρρητα να αποσπάσει σχετική υπόσχεση του κ Πρωθυπουργού.
Άς αφήσουμε τους άλλους κι ας κοιτάξουμε τι πρέπει να κάνουμε εμείς. Προτείνω οι ταγοί μας να κινηθούν άμεσα για να προλάβουν τις εξελίξεις. Να καταθέσουν αίτημα στον κ. Πρωθυπουργό να μεταφερθεί το Γεωπονικό Πανεπιστήμιο στο Αγρίνιο και να του δοθεί η Λυσιμαχία αφού αποστραγγισθεί.
Το Αγρίνιο έχει πάρα πολλές λίμνες φυσικές και τεχνητές. Η Λυσιμαχία μάλλον είναι η πιο άχρηστη και αχρείαστη αφού τον χειμώνα πλημμυρίζει και το καλοκαίρι γίνεται βάλτος των κουνουπιών και των κινδύνων που ελλοχεύουν τα στάσιμα και αβαθή νερά. Πρέπει εδώ και τώρα να διεκδικηθεί κάτι καλό όπως το Γεωπονικό Πανεπιστήμιο αντί να μεμψιμοιρούμε εκ των υστέρων για το ανατολικό μπατάρισμα της Ρούμελης.

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΑΚΡΗΣ

Διαβάστε επίσης

Facebook comments:

Σχολίασέ το

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.