Σάββατο, Απρίλιος 20, 2019

«Το άγαλμα που κρύωνε» από τα παιδιά του ΚΔΑΠ Ι.Π. Μεσολογγίου (φωτο)

rsti3si

Με ιδιαίτερη επιτυχία παρουσιάσθηκε χθες το απόγευμα από τα παιδιά του ΚΔΑΠ Ιερής Πόλης Μεσολογγίου, η θεατρική παράσταση «Το άγαλμα που κρύωνε», στο χώρο του Τρικούπειου Πολιτιστικού Κέντρου.

Στην παράσταση στην οποία συμμετείχαν παιδιά από τα καλλιτεχνικά τμήματα θεάτρου, μουσικής και χορού, το κοινό καλωσόρισαν ο Διευθυντής του ΚΔΑΠ Ι.Π. Μεσολογγίου Μιχάλης Ραυτόπουλος και η Θεατρολόγος Κατερίνα Ζαχοπούλου. Την μουσική της παράστασης επιμελήθηκε ο Δημήτρης Νικολάου ενώ η επιμέλεια των χορών έγινε από την Μαρίζα Φωκά.

Χαιρετισμό εκ μέρους του Δημάρχου Ιερής Πόλης Μεσολογγίου Νίκου Καραπάνου, απεύθυνε ο αντιδήμαρχος Σπ. Καρβέλης, ο οποίος συνεχάρη τα παιδιά αλλά και τους διοργανωτές της εντυπωσιακής εκδήλωσης.

Ο κ. Καρβέλης χαρακτήρισε την παράσταση ως το αποτέλεσμα της δημιουργικής ενασχόλησης αλλά και της προσεκτικής προσέγγισης των ιδιαίτερων καλλιτεχνικών ευαισθησιών των παιδιών που φιλοξενούνται στη δομή. Όπως επεσήμανε, ο Δήμος Ιερής Πόλης Μεσολογγίου υποστήριξε και συνεχίζει να υποστηρίζει θερμά τα Κέντρα Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών σε κάθε δημοτική ενότητα (Μεσολόγγι, Αιτωλικό, Οινιάδες), όπου φιλοξενούνται συνολικά 450 παιδιά.

Φορέας υλοποίησης της δομής των ΚΔΑΠ, είναι η Δημοτική Κοινωφελής Επιχείρηση Κοινωνικής Αλληλεγγύης και Πολιτισμού του Δήμου Ιερής Πόλης Μεσολογγίου

r57y16y r96puqo rcelusl rgd46hb rjcucgv rjqhky1 rsjmozu rsti3si ry50tq5

 

 

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.