Παρασκευή, 23 Απριλίου, 2021

Αγανάκτηση για τις κλοπές στις εργατικές κατοικίες Αγίας Βαρβάρας

Αγανάκτηση για τις κλοπές στις εργατικές κατοικίες Αγίας Βαρβάρας

Το τελευταίο διάστημα, οι κάτοικοι βρίσκουν τα ντεπόζιτα των αυτοκινήτων τους… τρύπια! Αυξάνονται τα παράπονα των κατοίκων της περιοχής των εργατικών κατοικιών της Αγίας Βαρβάρας για διάφορες κλοπές που σημειώνονται στην περιοχή τους.

Κατά καιρούς, στόχος των ληστών έχουν γίνει τόσο οικίες όσο και το περίπτερο που βρίσκεται εκεί.

Το τελευταίο διάστημα, οι κάτοικοι βρίσκουν τα ντεπόζιτα των αυτοκινήτων τους… τρύπια (φωτό). Αυτό συμβαίνει ακόμη και σε περιπτώσεις που τα οχήματα βρίσκονται σταθμευμένα και σε ιδιωτικούς χώρους πάρκινγκ.

«Δεν είναι τόσο η κλοπή της βενζίνης το ζήτημα όσο το κόστος των ζημιών που δημιουργούνται στα οχήματά μας. Και άλλοι κάτοικοι της περιοχής πήγαν τα αυτοκίνητά τους για τον ίδιο λόγο σε συνεργεία για ανταλλακτικά επειδή είχαν τρυπημένα ντεπόζιτο. Ενδεχομένως να μιλάμε για οργάνωση που δρα γενικότερα στο Αγρίνιο», αναφέρει χαρακτηριστικά πολίτης σε καταγγελία του στο agrinionews.gr.

«Ζητάμε περισσότερες περιπολίες από την Αστυνομία, ιδίως τις βραδινές ώρες και μεγαλύτερη μέριμνα από τον Δήμο για πράγματα αυτονόητα, χωρίς να χρειάζεται υπενθύμιση, όπως για παράδειγμα ο φωτισμός στις γειτονιές μας», καταλήγει o καταγγέλλων, υπογραμμίζοντας την ανάγκη για άμεση λήψη μέτρων.

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.