Τρίτη, 3 Αυγούστου, 2021

“Η αγάπη άργησε τέσσερα χρόνια…” απαντά ο Μοσχολιός στο κάλεσμα Τραπεζιώτη

“Η αγάπη άργησε τέσσερα χρόνια…” απαντά ο Μοσχολιός στο κάλεσμα Τραπεζιώτη

“Oι συνεργασίες αυτές πρέπει να βασίζονται σε αρχές και θεσμούς, να λαμβάνουν υπ’ όψιν τα πραγματικά δεδομένα και να στηρίζονται σε στέρεες προγραμματικές βάσεις και όχι στις προσωπικές τακτικές και στις «αλά καρτ» διαθέσεις του οποιουδήποτε”, λέει ο πρώην δήμαρχος.

μοσχολιοςO επικεφαλής της παράταξης «Αγρίνιο Ανατροπή Τωρα –Πολίτες σε Δράση», Δημήτρης Τραπεζιώτης, κάλεσε  προ ολίγων ημερών σε ένα ευρύ προοδευτικό & δημοκρατικό μέτωπο ενόψει των αυτοδιοικητικών εκλογών  του  2019. Η απάντηση Μοσχολιού δεν άργησε…

Ο πρώην δήμαρχος ανέτρεξε στις διεργασίες του 2014 αναφέροντας πως «κάποιοι πρέπει να αναλάβουν την ευθύνη έστω και τώρα, που όλο αυτό το χρονικό διάστημα ο Δήμος διοικείται από μια αποτυχημένη Δημοτική Αρχή και χάθηκε, όπως και οι ίδιοι ομολογούν, μια πολύτιμη πενταετία που η πόλη θα είχε κερδίσει πολλά».

Σημειώνει πως «όσον αφορά στην συζήτηση για ενδεχόμενες εκλογικές συνεργασίες, έτσι κι αλλιώς πρέπει να γίνεται, τώρα όμως είναι άκαιρη απ’ την στιγμή που δεν έχει προσδιορισθεί ακόμη ούτε το εκλογικό σύστημα, ούτε η ημερομηνία των εκλογών».

Διαβάζοντας εξάλλου την απάντηση Μοσχολιού μπορεί κάποιος να συμπεράνει πως χρεώνει στο Δ.Τραπεζιώτη   προσωπική τακτική και  «αλά καρτ» διάθεση:

Η ανακοίνωση Μοσχολιού

Η αγάπη άργησε τέσσερα χρόνια…

Διαβάζοντας αναλυτικά την ανακοίνωση της παράταξης «Ανατροπή τώρα – πολίτες σε δράση» του κ. Τραπεζιώτη, μου ήρθε στο νου το εμβληματικό έργο της Λιλής Ζωγράφου «Η αγάπη άργησε μια μέρα».

Κι αυτό γιατί αν πραγματικά αργούσε μια μέρα, τότε, σε ό, τι αφορά στον προοδευτικό πόλο που προτείνει ο κ. Τραπεζιώτης, τώρα, θα είχε δημιουργηθεί την Δευτέρα μετά τις εκλογές της 18-5-2014, όταν παρά τις πικρίες της προεκλογικής περιόδου, πρότεινα στον ίδιο, αλλά και σε στελέχη της παράταξής του, την συνεργασία στον δεύτερο γύρο των Δημοτικών Εκλογών, μια συνεργασία που ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα του δεύτερου γύρου, θα είχε χρονικό ορίζοντα και στο επόμενο διάστημα.

 Δυστυχώς η πρότασή μου αυτή δεν έγινε αποδεκτή.

Επομένως «Η αγάπη άργησε τέσσερα χρόνια» και κάποιοι πρέπει να αναλάβουν την ευθύνη έστω και τώρα, που όλο αυτό το χρονικό διάστημα ο Δήμος διοικείται από μια αποτυχημένη Δημοτική Αρχή και χάθηκε, όπως και οι ίδιοι ομολογούν, μια πολύτιμη πενταετία που η πόλη θα είχε κερδίσει πολλά.

Όσον αφορά στην συζήτηση για ενδεχόμενες εκλογικές συνεργασίες, έτσι κι αλλιώς πρέπει να γίνεται, τώρα όμως είναι άκαιρη απ’ την στιγμή που δεν έχει προσδιορισθεί ακόμη ούτε το εκλογικό σύστημα, ούτε η ημερομηνία των εκλογών.

Σε κάθε περίπτωση όμως οι συνεργασίες αυτές πρέπει να βασίζονται σε αρχές και θεσμούς, να λαμβάνουν υπ’ όψιν τα πραγματικά δεδομένα και να στηρίζονται σε στέρεες προγραμματικές βάσεις και όχι στις προσωπικές τακτικές και στις «αλά καρτ» διαθέσεις του οποιουδήποτε.

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.