Πέμπτη, 25 Φεβρουαρίου, 2021

Ιωάννης Αγγελακωστόπουλος: “Η νίκης της παράταξης της Χρ. Σταρακά θα φέρει ολοκληρωτική ανατροπή στο δήμο”

Ιωάννης Αγγελακωστόπουλος: “Η νίκης της παράταξης της Χρ. Σταρακά θα φέρει ολοκληρωτική ανατροπή στο δήμο”

Γράφει ο Ιωάννης Αγγελακωστόπουλος*

Η δημιουργία της παράταξης της κ. Χριστίνας Σταρακά με το σύνθημα “Αγρίνιο Μπορείς” έχει ως στόχο να αποδείξει με τη συμμετοχή της στις δημοτικές εκλογές τη διαφορετικότητα του Project, αλλά συγχρόνως να δείξουμε πως πραγματικά πρέπει να λειτουργεί ο Δήμος μας με γνώμονα τη γνώση,το ρεαλισμό και την σοβαρότητα.

Στόχος μας, σήμερα, πέρα από τη νίκη στις ερχόμενες εκλογές,κάτι που θα δώσει τη δυνατότητα στην παράταξη μας να διοικήσει το Δήμο βάσει των προτάσεων της και του προγράμματος της, είναι η ολοκληρωτική και ουσιαστική αλλαγή του μοντέλου της αυτοδιοίκησης, βασιζόμενο στη συνεργασία και την ομαδική δουλειά.

Πιστεύουμε ότι η νίκη του Project στις εκλογές του Μαϊου θα φέρει μια ολοκληρωτική ανατροπή στο δήμο μας και θα γίνει μια επανεκκίνηση,την οποία χρειάζεται όσο ποτέ άλλοτε το Αγρίνιο!

*Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος
με τον συνδυασμό της Χριστίνας Σταρακά “Αγρίνιο Μπορείς”
Πρώην Νομαρχιακός Σύμβουλος

Θέματα που ενδιαφέρουν

1 Σχόλιο

  1. Πνεύμα αντιλογίας...

    Αγαπητέ και καθ’όλα σεβαστε κ. Ροδίτη ανατροπή είναι να γεμίζεις τα Χριστούγεννα το Αγρίνιο δενδρα και λαμπιόνια και τα λεφτά που διατέθηκαν σε αυτά να μην διατεθούν κάπου αλλού? Ανατροπή είναι που αναμένουμε απόφαση του Δ.Σ. για μείωση των τελών ύδρευσης, μια απόφαση αντιγραφή επικόλληση μιας παλαιότερης εισήγησης του κ. Τραπεζιωτη την οποία απέρριψε ο κ. Δήμαρχος?
    Άλλη φορά κ. Ροδίτη να προσέχετε τι γράφετε…. Καλό βράδυ!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.