Παρασκευή, 25 Σεπτεμβρίου, 2020

Αγιασμός στον Νέο Αμφίλοχο

Πραγματοποιήθηκε σήμερα στο Δημοτικό στάδιο Αμφιλοχίας ενόψει της νέα ποδοσφαιρικής σεζόν ο αγιασμός της ομάδας των ανδρών καθώς και των τμημάτων υποδομών του Νέου Αμφιλόχου.

Ο πρόεδρος Μάρκος Φουρλάνης ευχήθηκε καλή επιτυχία με υγεία σε όλους. Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν ο Αντιδήμαρχος κ Λεωνίδας Κατσαντάς και η πρόεδρος του ΚΕΚΑΔΑ κ.Ζωή Ντρούτση καθώς και το ΔΣ του Συλλόγου.

Η ανακοίνωση του Συλλόγου:

Πραγματοποιήθηκε σήμερα στο Δημοτικό στάδιο Αμφιλοχίας παρουσία του προέδρου Μάρκου Φουρλάνη και παρόντος του Δ.Σ ο Αγιασμός εν όψει της ενάρξεως της νέας ποδοσφαιρικής χρονιάς της ομάδας των ανδρών καθώς και των τμημάτων υποδομών του Νέου Αμφιλόχου.

Ο πρόεδρος Μάρκος Φουρλάνης ευχήθηκε καλή επιτυχία με υγεία σε όλους καθώς και στο προπονητικό τιμ και και στα μικρά παιδιά των τμημάτων υποδομων να έχουν ένα λαμπρό μέλλον τόσο στον αθλητισμό όσο και στην νέα σχολική χρονιά .

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν ο Αντιδήμαρχος κ Λεωνίδας Κατσαντάς και η πρόεδρος του ΚΕΚΑΔΑ κ.Ζωή Ντρούτση που ευχήθηκαν στον πρόεδρο στο Δ.Σ στους αθλητές και στο προπονητικό τιμ όλων των τμηματων καλή ποδοσφαιρική χρονιά με υγεία και πολλές επιτυχίες !!

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.