Δευτέρα, 1 Μαρτίου, 2021

Χριστουγεννιάτικη γιορτή για τα παιδιά στον Άγιο Ηλία Μεσολογγίου

Χριστουγεννιάτικη γιορτή για τα παιδιά στον Άγιο Ηλία Μεσολογγίου

Την Κυριακή 29 Δεκεμβρίου ο Χιόνης και τα ξωτικά ταξιδεύουν στο χωριό Άγιος Ηλίας Αιτωλοακαρνανίας! Όλα τα παιδιά θα απολαύσουν δωρεάν την παράσταση, θα παίξουν, θα ζωγραφίσουν, θα πούνε κάλαντα και θα χορέψουν! Γλυκά, facepainting και μπαλονάκια για όλα τα παιδιά με την ομάδα Juniorsevents της Ελένης Βασιλοπούλου.

Αναλυτικά το πρόγραμμα:

11:30 Facepainting και ζωγραφική σε χαρτί με τέμπερες

12:00 Θεατρική παράσταση «Ο Χιόνης και τα Ξωτικά»

12:40 Χορός – κάλαντα – παιχνίδια για παιδιά

13:30 Δώρο σε όλα τα παιδιά μπαλονοκατασκευή

Περιγραφή έργου:

«Ο Χιόνης, είναι ένας χιονάνθρωπος με συναισθήματα! Τα φετινά Χριστούγεννα είναι γεμάτα ανατροπές για εκείνον. Ενώ νομίζει ότι θα περάσει τις γιορτές με την οικογένεια του και τα παιδιά που τον δημιούργησαν, τελικά, μένει μόνος… ή δε μένει μόνος;;; Αυτό θα το ανακαλύψετε μέσα στην παράσταση!!!

Τα ξωτικά Συλφίδα και Μούργος, εμφανίζονται για να κάνουν τα πάντα άνω- κάτω… Τραγούδια και ακροβατικά, πειράγματα στα μικρά παιδιά και εκπλήξεις!!!

Τις βασικές αποφάσεις, τις λαμβάνουν εκείνη την ώρα τα παιδιά – θεατές, όπου συμμετέχουν και καθορίζουν το τέλος του έργου. Επίσης, κατά τη διάρκεια αλλά στο τέλος, το θεατρικό παιχνίδι συνεχίζεται για τους μικρούς μας φίλους!!! »

Τραγούδια, χορευτικά, απίστευτες ατάκες και πολλά συναισθήματα μέσα από το θεατρικό έργο, το οποίο θα εξελιχθεί σε θεατρικό παιχνίδι!

Το έργο είναι διαδραστικό συνέχεια και με πολλά μηνύματα, όπως: Ποια είναι η σημασία των Χριστουγέννων αν δεν υπάρχει αγάπη; Μάλιστα τα ξωτικά λένε στον Χιόνη, «Τα δώρα είναι για να δωρίζονται με αγάπη και να κάνουν χαρούμενους αυτούς που τα λαμβάνουν»

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.